Relația dintre Gerard Pique și Shakira era plină de semnale de alarmă cu mult înainte ca Clara Chia Marti să intre în peisaj

29.10.2022, 18:18

Shakira și Gerard Pique și-au anunțat despărțirea la începutul acestui an. Sfârșitul relației a avut parte de o mare acoperire mediatică, Jordi Martin fiind în fruntea celor mai multe știri. A apărut o înregistrare video dintr-un interviu în care Shakira explică de ce nu s-a căsătorit cu Pique.

Shakira și Pique și-ar putea rezolva disputa în instanță în ceea ce privește custodia copiilor lor. Cântăreața columbiană ar vrea să evite acest lucru, deoarece se află deja în mijlocul unui caz de fraudă fiscală în Spania.

Fiind întrebată de ce nu s-a căsătorit niciodată cu Pique în cei 11 ani de căsnicie, Shakira a declarat:

Shakira despre motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată cu Gerard Pique

“Eu și Piqué nu am fost niciodată un cuplu tradițional. Nu avem un contract de căsătorie sau un acord scris, dar suntem părinți și împărtășim foarte mult acest lucru. Ne susținem unul pe celălalt și oferim foarte mult familiei noastre”.

În cadrul unui interviu, Shakira a fost întrebată: “Din toate punctele de vedere, voi doi sunteți căsătoriți. Dar nu sunteți căsătoriți oficial”. La care Shakira a răspuns: “Ca să vă spun adevărul, căsătoria mă sperie de moarte. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe “soția” lui. Aș prefera să mă vadă ca pe prietena lui”. Vreau să-l țin în priză”.

“Dacă mă voi căsători vreodată, el este alesul”

Vorbind pentru revista Glamour în 2014, ea a spus: “Avem deja ceea ce este esențial, știi? Avem o uniune, o dragoste unul pentru celălalt și un copil. Cred că aceste aspecte ale relației noastre sunt deja stabilite, iar căsătoria nu le va schimba. Dar dacă mă voi căsători vreodată, el este alesul”.

Disputele juridice ale Shakirei în instanțele spaniole

Shakira ar putea ajunge să se confrunte cu două bătălii în instanță în acest an. Ea se confruntă deja cu un caz de fraudă fiscală de 15,5 milioane de dolari în Spania. De asemenea, ea ar putea fi nevoită să meargă în instanță pentru a rezolva disputele privind custodia copiilor ei cu Pique. Columbianca vrea să își ducă copiii la Miami, în SUA, în timp ce Pique se opune complet acestei idei. El nu se simte confortabil cu mutarea copiilor departe de Spania.

Reacționând la cazul de fraudă fiscală, Shakira a declarat: “Pentru că trebuie să lupt pentru ceea ce cred; pentru că sunt acuzații false. Am plătit tot ceea ce au spus că datorez, chiar înainte de a intenta un proces. Așa că nu le datorez nimic. Și am fost sfătuită de una dintre cele mai mari patru firme de specialiști fiscali din lume. Am încrederea că am făcut lucrurile în modul cel mai corect și transparent din prima zi.”

Shakira riscă opt ani de închisoare și o amendă consistentă dacă va fi găsită vinovată de către instanțele spaniole. Deocamdată, tribunalul din Barcelona nu a stabilit încă o dată a procesului. Cea mai recentă hotărâre a acesteia a fost pronunțată la 27 septembrie, aprobând ca procurorii spanioli să continue cazul.

citește și...