Shakira ar putea dezvălui adevăratul motiv al sfârșitului căsniciei sale cu Pique în noua sa melodie. “Știam că asta se va întâmpla”

11.10.2022, 17:37

Shakira pare să fie pregătită să îl atace din nou pe fostul ei  partener, Gerard Pique, în noua ei melodie Monotonía, care va fi lansată pe 19 octombrie. Viitorul ei cântec pare să fie o ironie la adresa fostului ei iubit Gerard Pique. “Nu am spus niciodată nimic, dar m-a durut. Știam că asta se va întâmpla”.

Cântăreața în vârstă de 45 de ani a intrat sâmbătă pe Instagram pentru a posta un videoclip, ei bine, oarecum tulburător.

Shakira a împărtășit trei videoclipuri rapide, toate în limba spaniolă. Cele trei clipuri se traduc astfel: “Nu a fost vina ta”, “nici a mea” și “a fost vina monotoniei”, transmite people.com.

“Știam că asta se va întâmpla”

Următorul videoclip arăta pe cineva zdrobind o inimă umană cu aspect realist. În el, se poate vedea ceea ce pare a fi o inimă umană care se scurge de sânge pe stradă, iar un trecător calcă pe ea cu un pantof de piele neagră, strivind-o și mai mult.

Ea a pus ca legendă la postare “Nunca dije nada, pero me dolía. Yo sabía que esto pasaría”, ceea ce se traduce prin: “Nu am spus niciodată nimic, dar m-a durut. Știam că asta se va întâmpla”.

Deocamdată, nu este 100% clar la ce se referă cântăreața Hips Don’t Lie sau dacă acestea sunt imagini de la un viitor videoclip, dar este greu de imaginat că exprimă altceva decât durerea provocată de despărțirea ei.

Ce au spus fanii

Fanii au fost de acord, grăbindu-se la comentarii pentru a-și oferi sprijinul. Comentariile au inclus:

“Piqué, Spania? Presa? Totul?”

“Te iubesc atât de mult Shak!!!!!”

“A [observat] cineva detaliul din fundal? Cred că este ea încercând să apuce inima înainte de a fi călcată în picioare!”

Acest lucru vine după ce Shakira a fost văzută în fața unui cabinet de avocatură cu Pique, de care s-a despărțit după 12 ani petrecuți împreună.

Cuplul și-a anunțat despărțirea în luna iulie, după 12 ani de relație, iar acuzațiile de înșelăciune au început curând să se învârtă în tabloidele spaniole. Shakira și Gerard au în comun și doi copii, Milan și Sasha.

citește și...