Prima reacție a lui Dan Negru după ce s-a aflat că pleacă de la Antena 1. ”Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași”

26.01.2022, 13:18
Prima reacție a lui Dan Negru după ce s-a aflat că pleacă de la Antena 1.  ”Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași”
Prima reacție a lui Dan Negru după ce s-a aflat că pleacă de la Antena 1. ”Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru, în vârstă de 50 de ani, a avut prima reacție după ce s-a aflat despre plecarea sa de la postul de televiziune Antena 1. Acesta urmează să apară la postul de televiziune Kanal D. ”Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași”, a transmis Dan Negru într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare.

În urmă cu câteva zile s-a aflat că prezentatorul de televiziune Dan Negru a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Antena 1. Acesta urmează să apară la postul de televiziune Kanal D.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, dan negru a transmis un mesaj în acest sens.

Prima reacție a lui Dan Negru după ce s-a aflat că pleacă de la Antena 1. ”Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă!”

”Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă!Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei?Le mulțumesc! Porecla “regele audiențelor” le-o datorez lor ! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi. Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă!”, a scris Dan Negru în mediul online.

”Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare : Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Cand începeam un proiect nou ne îndemna “să țintim luna”. “Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!” Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna…”, a adăugat el.

Cum a ajuns Dan Negru în televiziune. ” Îmi părea mai cu ștaif radioul”

Dan Negru a povestit, pentru click.ro, cum a ajuns să lucreze în televiziune. Prezentatorul a mărturisit că a trecut de la radio la TV, însă la început nu i-a plăcut.

”Prin transefer de la radio. Lucram la radio și pe atunci radioul era în aceeași instituție cu televizunea. Era RadioTelevziunea Română. Nu mi-a plăcut la început. Îmi părea mai cu ștaif radioul. Radio Televiziunea Română era la vremea aia cea mai serioasă instituție media din România. Televiziunile private, alea care existau, păreau niște buticuri la colț de stradă în comparație cu RadioTelevziunea Română. De asta, decăderea de azi e inexplicabilă”, a detaliat Dan Negru.

Acesta a vorbit ș despre ocupațiile sale de dinainte de a ajunge să luc reze în televiziune: ”Am terminat liceul Economic, un liceu greu înainte de ’89 și pentru că nu am intrat din prima la facultate am fost contabil. Apoi, m-am ținut doar de jurnalism, pe care încerc în anii ăștia să-l studiez mai bine printr-un doctorat la care am ajuns în anul trei. E de învățat la orice vârstă. Sunt cel mai vârstnic doctorand și în grupa mea sunt doar puști de 20 de ani. Colegii mei, doctoranzi, nici nu erau născuți când eu eram veteran deja în revelioane”.

Dan Negru este căsătorit și are doi copii

Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan. Prezentatorul a făcut declarații despre partenera sa de viață într-un interviu.  Dan Negru a dezvăluit că a cunoscut-o pe soția sa pe vemea când aceasta era studentă. ”Ne-am cunoscut acasă, în Timişoara, ea era studentă şi cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția”, a spus el.

Dan Negru a vorbit și despre nunta lor. ”Am fost mereu zgârcit cu astfel de detalii. A fost o nuntă extrem de discretă. Am luat în calcul şi o variantă extinsă, dar când am vrut să facem o listă a invitaților au ieşit nişte sute, aşa că ne-am întors la varianta inițială, noi şi familia”, a completat prezentatorul de televiziune.

citește și...