Prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei” se întoarce în România. Care este motivul

01.08.2020, 09:02
Prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei” se întoarce în România. Care este motivul
Prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei” se întoarce în România. Care este motivul

Cristina Mihaela Dorobanțu se întoarce din Turcia, acolo unde au loc filmările pentru show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Vedeta a explicat care este motivul revenirii în țară.

Cristina Mihaela se întoarce în România, la câteva zile de la debutul sezonului 3 al emisiunii ”Puterea Dragostei”, pe care o moderează după plecarea AQndreei Mantea.

Vedeta a dezvăluit, pe o rețea de socializare, de ce revine în România. Nu mai are haine și trebuie să își ducă din țară.

„Ne pregătim pentru un nou episod Puterea dragostei și vă mulțumim toți pentru faptul că sunteți alături de noi într-un număr atât de mare. Diseară plec spre România. Sper să nu rămân blocată pe acolo…Nu mai zic nimic. Sunt fericită că vin în țară.

Trebuie să vin pentru că nu mai am haine. Sper să terminăm cât mai repede astăzi, astfel încât să vin spre casă și să nu mai întâmpin probleme cu sistemul blocat din vamă și să vin direct acasă la mine”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu, citată de kanald.ro.

I-a pus la punct pe concurenți

Conflictele din casa ”Puterea Dragostei” au dezamăgit-o pe moderatoarea emisiunii, care a ținut să le atragă atenția concurenților în ceea ce privește comportamentul pe care îl au.

“Am impresia că ați uitat unde vă aflați! Vi se pare normal comportamentul vostru? Sunt curioasă dacă atitudinea voastră este una care vi se pare vouă potrivită? Pe mine mă șocați! M-am uitat la voi și nu mă așteptăm ca amprenta să se pună pe altceva decât pe iubire! Am crezut că sunteți băieți civilizați! Când v-am văzut prima dată am crezut că vreți să vă căutați perechea! Veți fi descalificați dacă o să continuați așa! Din punctul meu de vedere creați discuții care nu își au sensul și felul în care o faceți nu își are locul aici!”, le-a spus Cristina Mihaela băieților.

Când a început sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” este difuzat la Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai s-a încheiat și care a fost câștigat de Bianca și Livian. Noul sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea.

citește și...