Poză rară cu Vica Blochina și fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Au curs comentariile în online!

05.10.2022, 11:39
Poză rară cu Vica Blochina și fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Au curs comentariile în online!
Poză rară cu Vica Blochina și fiul ei și al lui Victor Pițurcă

Vica Blochina a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie rară în care apare alături de Edan, fiul ei și al fostulu jucător de fotbal și actual antrenor Victor Pițurcă. Postarea vedetei a stârnit un val de comentarii din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, care au transmis tot felul de mesaje.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Pe contul său de pe o reța de socializare, Vica Blochina a dat publicității o fotografe în care apare alături de Edan, ful ei ș al lui Vctor Pițurcă, postarea adunând o mulțime de comentarii din partea intenauților.

Poză rară cu Vica Blochina și fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Ce i-au scris internauții

Cu ai mei!!! Cu greu am convins pe Edan sa facem o poza.🙏🙏🙏, a scris Vica Blochina în deptul fotografiei în care apare alături de băiatul ei.

”Pai cum sa faca ca tu tot mai dezbracata faci poze; baiat destept!”, ”Sa va bucurați de el sa vă aducă multe momente frumoase …Seamănă mult cu tatăl”, ”Seamănă foarte mult cu tatăl lui”, ”Frumosilor”, ”Sunteți mnunați”, ”Sunteți super”, ”Ce copil frumos”, ”Seamănă cu tatal lui 100%!!”, ”Piți miniatură”, ”Edan e Pițurca tot!”, „Ce mare a crescut și tot mai mult seamănă cu Pițurcă”, ”Lipsește și nea Piți…”, ”Da, baiatul este prototipul lui Piturca ,dar nici tu nu arati rau Vica”, ”Cred și eu!! Nici eu nu as face poza cu tine!”, ”Ce super super frumos ai crescut foarte mare Edan”, ”E bărbățel Edan”, ”Foarte mare si frumos a crescut baiatul”, ”Victor Pițurcă când era mic”, ”Un prințîșor cu o mamă frumoasă”, ”Ce seamănă cu nea Piti”, ”Da cum sa faca baiatul poze cu vagaboande? Tine la prestanta lui, ca tat-su!”, au comentat internauții.

citește și...