Planurile lui Dorian Popa. ”Muncesc cu drag și spor, dar nu pot să ascund faptul că sunt ușor îngrijorat de ceea ce va să vină”

23.06.2022, 14:30
Planurile lui Dorian Popa. ”Muncesc cu drag și spor, dar nu pot să ascund faptul că sunt ușor îngrijorat de ceea ce va să vină”
Planurile lui Dorian Popa. ”Muncesc cu drag și spor, dar nu pot să ascund faptul că sunt ușor îngrijorat de ceea ce va să vină”

Cântărețul Dorian Popa, în vârstă de 33 de ani, are numeroase planuri. Acesta a vorbit despre afacerile sale, dar și-a spus și părerea despre criza financiară, mărturisind că este preocupat din acest punct de vedere. ”Muncesc cu drag și spor, dar nu pot să ascund faptul că sunt ușor îngrijorat de ceea ce va să vină”, a declarat artistul.

Dorian Popa este un cunoscut actor și cântăreț. A devenit cunoscut anul 2011, odată cu apariția sa în serialul ”Pariu cu viața”, alături de colegii săi din Lala Band. Dorian Popa este în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi. De asemenea, artistul este implicat și într-un proiect de imobiliare.

În ceea ce privește viața personală, Dorian Popa și Claudia Iosif formează un cuplu de foarte mulți ani, însă cei doi se afișează foarte rar împreună, preferând discreția în ceea ce privește relația lor. Dorian Popa și Claudia, cunoscută drept Babs, formează un cuplu de peste zece ani. Prezent recent la podcastul lui Radu Țibulcă, Dorian Popa a vorbit despre eventualitatea de a avea un copil. Artistul a afirmat că nu se simte pregătit să devină tătic.

Planurile lui Dorian Popa. ”Nu cred că se poate pune problema, neapărat, de pierdut de bani, ci cât de, probabil, micșorarea profitului”

Dorian Popa a vorbit, pentru click.ro, despre afacerile sale, dar și-a spus și părerea despre criza financiară, mărturisind că este preocupat din acest punct de vedere.

”Planurile mele rămân aceleași, neschimbate. Investesc, în continuare, în imobiliare. Muncesc cu drag și spor, dar nu pot să ascund faptul că sunt ușor îngrijorat de ceea ce va să vină. Din păcate, sunt și vorbe de bun augur și vorbe de rău augur. Acum, să vedem. Până la urmă, Doamne, Doamne va decide ce urmează. Trebuie să fim pregătiți, pentru că trebuie să luăm în calcul și partea mai rea a poveștii”, a declarat Dorian Popa.

”Nu cred că se poate pune problema, neapărat, de pierdut de bani, ci cât de, probabil, micșorarea profitului, în cazul în care se va zdruncina un pic piața. Nu vorbim de o piață anume, vorbim de întreaga piață, pentru că, din păcate, repercusiunile problemelor mondiale se simt în felul următor. Noi simțim abia acum repercusiunile din 2021. 2022 va fi resimțit abia în 2023. Atunci, până prin 2024, nu putem să spunem că știm ce a fost și că “aia a fost””, a completat acesta.

citește și...