Iubita lui Dorian Popa, apariție incendiară. ”Am chiloți pe mine”

13.08.2020, 12:49
Iubita lui Dorian Popa, apariție incendiară. ”Am chiloți pe mine”
Iubita lui Dorian Popa, apariție incendiară. ”Am chiloți pe mine”

Iubita lui Dorian Popa s-a afișat în cea mai incendiară ipostază. Aceasta s-a fotografiat în timp ce se afla la masaj.

Dorian Popa și Claudia Iosif formează un cuplu de foarte mulți ani, însă cei doi se afișează foarte rar împreună, preferând discreția în ceea ce privește vrelația lor.

Zilele trecute, Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, a postat pe Instagram, la story, o fotografie care a încins imaginația internauților.

Aceasta pare goală pe un pat de masaj, având întreg corpul dat cu ulei.


Chiar dacă pare că iubita lui Dorian Popa ar fi dezbrăcată, aceasta a ținut să precizeze că este doar o iluzie optică.

„Am chiloți pe mine”, a menționat ea pe Instagram, relatează protv.ro.

Dorian Popa și-a vândut mașina

De curând, Dorian Popa și-a anunțat fanii din mediul online că și-a vândut mașina pe care o avea de doi ani.

“Mergem să luăm mașina pentru ultima oară. După care nu o s-o mai vedem. Parcă mă încearcă așa niște fiori, un sentiment ciudat, pentru că bă, e mașina alături de care am petrecut cele mai multe peripeții, este mașina pe care voi o cunoașteți cel mai bine; pentru că deși am avut și alte mașini înainte, ele nu erau atât de prezente pe YouTube, nu eram atât de atașat de ele”, le-a povestit Dorian Popa fanilor de pe rețelele de socializare.

Dorian Popa și-a vândut mașina cu 37.000 de euro, menționează spynews.ro.

După vila de lux pe care și-a contruit-o în Domnești, Dorian Popa, în vârstă de 31 de ani, vrea să facă o nouă achiziție. Acesta vrea să-și cumpere o mașină de lux.

În cel mai recent vlog, cântărețul Dorian Popa a dezvăluit că a renunțat la mașina sa actuală, un BMW X6, pentru a-și cumpăra un automobil Mercedes GLE 53 AMG.

Mașina are 435 de cai putere și poate atinge 250 de kilometri pe oră. Prețul acesteia pornește de la 100.000 de euro, în funcție de dotări, iar Dorian Popa pare pregătit să o cumpere, notează protv.ro.

citește și...