Câți bani face Dorian Popa din contul său de YouTube. Suma este fabuloasă

22.01.2021, 17:19
Câți bani face Dorian Popa din contul său de YouTube. Suma este fabuloasă
Câți bani face Dorian Popa din contul său de YouTube. Suma este fabuloasă

Dorian Popa face bani frumoși din canalul său de YouTube, unde are foarte mulți abonați.

Dorian Popa a spus public câți bani câștigă din contul de YouTube, cu aproape două milioane de abonaţi.  Artistul a spus că poate câștiga și 100.000 de euro pe YouTube.

„Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 -50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa, la Aleph News.

Dorian Popa își schimbă numele din buletin

Dorian Popa vrea să-și adauge și numele Hâtz în buletin. Acesta s-a interesat deja de ce anume este nevoie pentru a face acest lucru și pentru a fi în conformitate cu legea. Fanii l-au provocat să-și schimbe numele din buletin. Dorian Popa a acceptat provocarea și a început demersurile în acest sens. Dorian Popa a afirmat ca până în luna februarie a acestui an, când face patru ani de prezență pe YouTube, să i se îndeplinească această dorință.

„Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: “când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a declarat recent Dorian Popa la Antena Stars.

„Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: “păi bine, dacă sărbătoreşti şi 2 milioane de subscriberi pe care îi vei împlini în curând şi 4 ani de Youtube, de ce nu mai faci challenge? Uite, îţi propun challenge-ul buletinului”. Şi nu înţelegeam ce vrea să zică. De fapt, el nu se referea la schimbarea numelui, cât la adăugarea numelui Hâtz în buletin. (…) Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea”, a completat artistul.

citește și...