Dorian Popa se implică în domeniul imobiliarelor. Artistul a construit șase case

25.11.2021, 19:49
Dorian Popa se implică în domeniul imobiliarelor. Artistul a construit șase case
Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit artistul

Dorian Popa face parte din categoria artiștilor care nu se plâng în pandemie. Artistul este hotărât să își mărească averea și să își investească banii în imobiliare.

Vedeta se implică activ în construirea locuințelor. Acesta a investit mulți bani în domeniul imobiliarelor și speră să ajungă la câștiguri mari.

În ultima vreme, artistul se ocupă de coordonarea activității pe șantier și mărturisește că se simte fericit pentru că a reușit să construiască primele șase case.

Artistul a construit șase case

„Sunt șase căsuțe pe care le construiesc pentru a le vinde. Sunt foarte bucuros că așa cum mi-am propus, am reușit să închid exterioarele înainte de a veni frigul. Dumnezeu m-a ajutat și am reușit să le pun polistirenul și să le închidem cu adeziv, urmând ca în următoarele două săptămâni să ne apucăm de tot ce înseamnă instalații termice, sanitare și electrice. Sunt și șef de șantier, este o superbitate de meserie, îmi place foarte mult să fiu pe șantier. Și-n altă ordine de idei și urmăritorii mei mi-au dovedit o afinitate pentru asta, plăcând-le foarte mult vlogurile pe care le fac”, a conchis Dorian Popa.

După ce și-a ridicat propria locuință în care a investit 300.000 de euro, artistul și-a dat seama că vrea să se implice în lucrările de pe șantiere, iar astfel a dat naștere la „Hâtz Rezidence”. Actorul și-a propus să construiască un cartier rezidențial lângă casa sa din Domnești, iar de curând a reușit să achiziționeze câteva terenuri și să ridice primele case.

Veniturile artistului sunt generate atât din contractele cu branduri, cât și din activitatea pe rețelele de socializare.

Cât câștigă Dorian Popa din YouTube și Instagram

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viaţa mea. Trebuie să fie cât mai natural, mai real. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian.

citește și...