Planurile lui Cătălin Moroșanu. ”Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal”

25.05.2021, 11:18
Planurile lui Cătălin Moroșanu. ”Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal”
Planurile lui Cătălin Moroșanu. ”Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal”

Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce planuri de viitor are. Acesta vrea să-și deschidă o academie pentru a pregăti viitori campioni.

Cătălin Moroșanu a fost prezent la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a vorbit despre planurile sale. Luptătorul va organiza gala Dynamite Fighting Show, pe 4 iunie, la București. ”Avem marea revanșă între Andrei Stoica și Pavel Voronin. Ei au un clinci foarte mare. Am un filing că acest meci se va încheia cu un KO. Nu știu care o să dea. Îl văd și pe Andrei destul de hotărât, l-am văzut într-o formă foarte bună. Pavel trebuie să-și ia revanșa, va veni hotărât în România să se răzbune”, a spus Cătălin Moroșanu despre unul dintre meciuri.

Cătălin Moroșanu a mărturisit că își dorește să deschidă o academie pentru copiii care doresc să facă lupte: ”Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”.

Cătălin Moroșanu a participat la ”Survivor România”

Cătălin Moroșanu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”. Sportivul a fost nevoit să părăsească competiția din cauza unor probleme de sănătate. Cătălin Moroșanu s-a accidentat la un picior în timpul unui joc.

Cătălin Moroșanu a mărturisit recent ce concurenți vede el ca favoriți pentru câștigarea competiției ”Survivor România”. ”De la Faimoși îi văd pe Elena Marin, Cosmin Stanciu, Culiță și Zannidache, ei sunt favoriți. De la Războinici au șanse Marius Crăciun, este un băiat fain, Andrei…”, a afirmat el.

Cătălin Moroșanu a vorbit și despre prieteniile pe care le-a legat la ”Survivor România: ”Mi-am facut numai prieteni, nu cred că mi-am făcut dușmani, pentru că eu nu țin răutate în mine. Când ieșim din concurs, în viața reală, realizezi că a fost doar un joc. Important este să îți faci prieteni. Îl consider prieten pe Jador… Andreea Antonescu, Majda, Elena consider că vor rămâne prietenele mele, sper să păstram o legătură și să fie prietenii pe termen lung”.

citește și...