Peste ce nu ar putea Oana Roman să treacă într-o relație. Ce nu i-ar ierta partenerului

11.01.2021, 10:27
Peste ce nu ar putea Oana Roman să treacă într-o relație. Ce nu i-ar ierta partenerului
Peste ce nu ar putea Oana Roman să treacă într-o relație. Ce nu i-ar ierta partenerului

Oana Roman a explicat ce anume nu ar putea să ierte într-o relație de cuplu.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei, de care s-a separat de curând. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. Oana Roman a fost întrebată recent de fanii săi din mediul online ce anume nu ar putea ierta într-o relație de cuplu. ”Agresiunea fizică, dar și verbală”, a spus Oana Roman.

Oana Roman a dezvăluit și ce anume apreciază mai mult la un bărbat. ”La bărbați să fie asumați. Bărbați. Loiali și asumați. La femei apreciez determinarea de a-și croi propriul drum. Admir femeile independente”, a mai spus vedeta, citată de spynews.ro.

Oana Roman revine la TV

Oana Roman va face parte din sezonul 2 al show-ului ”Mămici de pitici, cu lipici”, la Antena Stars, începând din data de 14 ianuarie, de la orele 21:00.

”A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici””, a declarat Oana Roman.

”Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări și spre casă mi-a zis: ”Auzi, dar crezi că putem măcar așa o dată, să fiu doar eu?”. I-am zis că vorbim cu producătorii și că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoții”, a detaliat vedeta.

citește și...