Gestul halucinant făcut de Oana Roman fiicei sale! Cum a putut să o numească pe micuță

25.12.2020, 13:34
Gestul halucinant făcut de Oana Roman fiicei sale! Cum a putut să o numească pe micuță
Gestul halucinant făcut de Oana Roman fiicei sale în ziua de Crăciun. Cum a numit-o vedeta pe micuță

Zilele trecute, Oana Roman a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, Marius Elisei. Drept urmare, anul acesta, vedeta va petrece sărbătorile de iarnă alături de fiica ei, Isabela, și mama sa, Mioara Roman. 

În Ajun de Crăciun, Oana Roman a oferit un interviu prin Skype lui Cristi Brancu. În timp ce discuta cu prezentatorul tv, vedeta a cerut voie să meargă într-o altă cameră, pentru a o liniști pe fiica ei.

Deși credea că nu este înregistrată, Oana Roman a țipat la Isabela. Vedeta și-a ieșit din minți pe motiv că micuța de șase ani trântește ușile prin casă în momentul în care știe că mama ei face un interviu.

Oana Roman și-a jignit fiica într-o emisiune online

“Scuză-mă o secundă, dar Isabela… ea face special și trebuie să merg”, i-a declarat Oana Roman lui Cristi Brancu.

“Te rog frumos”, i-a spus Cristi Brancu.

“Nesimțito ce ești”, a strigat Oana Roman la fiica sa, fără să știe că a fost înregistrată.

Scena revoltătoare l-a uimit chiar și pe Cristi Brancu, care încerca să le transmită un mesaj de sărbători telespectatorilor săi. După ce a revenit în fața camerei, Oana Roman s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

“Deci, o face special, n-am ce să fac! Trântește uși”, a spus Oana Roman.

De sărbători, Oana Roman a spus că Isabela va rămâne în grija sa, dar că va putea merge și în noua casă, acolo unde locuiește tatăl ei, Marius Elisei.

‘Sunt acasă doar cu mama, Isa e la tatăl ei. Eu sper să vină moșul la toată lumea și să ne bucurăm de sărbătoarea aceasta minunată”, a mai declarat Oana Roman.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei

Oana Roman s-a separat de soțul ei, Marius Elisei, după șase ani de mariaj. Colac peste pupăză, vedeta de televiziune a rămas și fără afacerea online cu haine pe care o promova în mediul online.

În realitate, business-ul era pe numele soțului său, care a decis să încheie colaborarea cu Oana.

‘Vă datorez niște explicații. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect. Am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect care a mers bine.

E un business care a fost pe profit din prima săptămână. Am considerat că era un proiect comun, de familie, Se pare că am fost singura care a gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Firma, site-ul, a rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare.

Au rămas pozele cu mine, deși am avut rugămintea ca ele să fie eliminate. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă. Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu, atât profesional cât și personal’, a povestit Oana Roman la Instastory.

citește și...