Marius Elisei a rupt tăcerea despre despărțirea de Oana Roman. Cum se descurcă după ce a plecat din casa vedetei

05.01.2021, 18:43
Marius Elisei a rupt tăcerea despre despărțirea de Oana Roman. Cum se descurcă după ce a plecat din casa vedetei
Marius Elisei a rupt tăcerea despre despărțirea de Oana Roman. Cum se descurcă după ce a plecat din casa vedetei

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei pare să fie definitivă de data aceasta! Vedeta a povestit, cu lacrimi în ochi, despre problemele mai puțin știute din mariajul său.

Marius Elisei a ales să plece din casa Oanei Roman chiar înainte de Sărbători și a lăsat-o pe vedetă fără afacerea cu haine.

De mai bine de două săptămâni, bărbatul s-a mutat singur și refuză să mai comunice cu cea care i-a stat alături în ultimii șase ani.

Marius Elisei a plecat din casa Oanei Roman

Recent, Marius a făcut primele destăinuiri despre separarea de Oana Roman. Bărbatul a fost destul de rezervat în declarații.

‘Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac’, a declarat Marius Elisei pentru Click!

Zilele trecute s-a speculat că Marius Elisei ar fi părăsit-o pe Oana Roman pentru o altă femeie mult mai înstărită. Bărbatul a rămas cu afacerea cu haine online și pare să se descurce de minune din punct de vedere financiar.

‘Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina. Îmi merge însă bine în perioada asta, din punct de vedere financiar’, a mai adăugat Marius Elisei.

Oana Roman nu a vrut să se despartă de Marius Elisei

Într-un interviu pentru emisiunea „Trăirile Andreei Mantea”, de la Kanal D, Oana Roman a precizat că a încercat să își salveze căsnicia.

‘Nu s-a mai putut cu Marius. Nu cred ca mai e cale de împăcare. La începutul anului am făcut tot, m-am reinventat, pentru că nu aveam bani pe pandemie, împreună cu el am făcut site-ul. Nu s-a mai putut cu el, asta e. El făcea munca din spate, era imposibil să fac singură această afacere, care mergea foarte bine în ultima vreme. Marius își mai dorește un copil. Acum poate să-l facă. Nu moare nimeni că își crește singură copilul. Interesul principal e ca Isa sa se dezvolte cum trebuie. Ea a înțeles situația. Ea are o relație foarte ok cu Marius’, declara fiica lui Petre Roman.

citește și...