Pepe și Raluca Pastramă au decis cum își împart averea și ce se întâmplă cu fetițele lor după divorț

07.01.2021, 15:12
Pepe și Raluca Pastramă au decis cum își împart averea și ce se întâmplă cu fetițele lor după divorț
Pepe și Raluca Pastramă au decis cum își împart averea și ce se întâmplă cu fetițele lor după divorț

Cântărețul Pepe și Raluca Pastramă, cea care i-a fost parteneră de viață, au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește divorțul lor.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. După ce s-au făcut numeroase speculații în ceea ce privește divorțul celor doi, se pare că aceștia au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește împărțirea averii și custodia celor două fetițe pe care le au împreună.

Potrivit spynews.ro, fetițele celor doi, Maria și Rosa, vor avea domiciliul la artist, iar în ceea ce privește custodia copiilor, aceasta va fi comună. Lucrurile nu au rămas neclare nici din punct de vedere financiar. Astfel, Raluca Pastramă va rămâne cu afacerea de familie – grădinița, în valoare de 380.000 de euro, dar și cu genți și bijuterii scumpe, ce valorează 100.000 de euro.

Cum le-a explicat Pepe fetițelor sale că nu mai formează un cuplu cu Raluca Pastramă

La o emisiune TV, Pepe a dezvăluit cum le-a explicat celor două fetițe ale sale, Maria și Rosa, că nu mai formează un cuplu cu mama lor, Raluca Pastramă.

”Suntem foarte bine. Credeți-ne pe cuvânt. Amintiți-vă filmulețul pe care l-am postat eu în urmă cu două luni. Suntem fix în momentul ăla. Ne înțelegem foarte bine, este totul ok. Că au mai fost mici greșeli pe la mijloc… Sincer, cred că mai mult fiicele noastre ne-au explicat nouă. Copiii au înțeles totul. Fetele au înțeles perfect”, a declarat Pepe.

”Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi. Am stat amândoi de vorbă cu copiii. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă”, a adăugat el.

 

citește și...