Pepe face mărturisiri. ”La mama acasă nu aduceam pe oricine”

28.12.2020, 10:34
Pepe face mărturisiri. ”La mama acasă nu aduceam pe oricine”
Pepe face mărturisiri. ”La mama acasă nu aduceam pe oricine”

Pepe a făcut mărturisiri de suflet în cadrul unui interviu pe care l-a acorat pentru postul de televiziune Antena Stars.

Pepe a vorbit despre familia sa și despre sfaturile pe care le-a primit în copilărie de la părinții săi. De asemenea, acesta a făcut declarații și despre viața sa sentimentală din urmă cu ani. “Cel mai important sfat şi sincer a fost să mă ţin de şcoală. Eu eram cu sportul, voiam să fiu campion naţional. Am avut mereu relaţii în adolescenţă. Le cântam cu chitara pe stradă. Sunt iubirile alea sincere. Nu am avut neapărat o primă iubire. Eram în adolescenţă mai latino lover decât acum. La mama acasă nu aduceam pe oricine. Mama era foarte pretenţioasă cu cine aduceam acasă. Nu îmi doream o relaţie serioasă când eram copil. Nu am avut probleme cu dragostea. Nu am avut probleme cu dragostea. Pe la 15 ani stăteam singur cu chirie, mă mutasem cu o fată. Fetiţele trebuie să aibă în tatăl lor un bărbat puternic, nu rănit. Trebuie să ştie că acolo găsesc mereu rezolvare. Nu o să apar niciodată vulnerabil în faţa copiilor mei. De multe ori nu e bine, dar le îndeplinesc orice dorinţă. Am avut momente când nu s-a putut şi au înţeles. Nu sunt exagerat, dar pentru copiii tăi poţi orice”, a declarat Pepe, potrivit spynews.ro.

”Am crescut într-o familie cât se poate de unită şi nu suntem puţini deloc. Tata a plecat din ţară, iar de Crăciun ne lipsea. Asta mă face să fiu atent şi prezent în viaţa copiilor mei. Este cel mai important lucru. Aveam o bucurie exagerată. Nu aveam globuri, ci aveam ciocolată. Ţin minte că în noaptea de Ajun arăta delicios. Eu am fost mai cuminte decât fratele meu. Fraţii mai mari aveau grijă de mine. Eram cel mai protejat”, a mai spus artistul.

Pepe a fost cel care a anunțat că se separă de cea de-a doua soție

 

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa.

La începutul lunii noiembrie, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.

“Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu şi ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor”, a declarat Pepe.

citește și...