Pepe face dezvăluiri. ”Numai de viață de cuplu nu îți arde”

13.09.2020, 10:50
Pepe face dezvăluiri. ”Numai de viață de cuplu nu îți arde”
Pepe face dezvăluiri. ”Numai de viață de cuplu nu îți arde”

Invitat la o emisiune TV, Pepe a făcut dezvăluiri din viața sa de familie.  Acesta a vorbit despre partenera sa de viuață, dar și despre cele două fetițe ale lor.

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Artistul a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu.

La emisiunea „Cool Summer Nights”, de la postul de televiziune Antena Stars, Pepe a mărturisit că după ce au devenit părinți, el și soția sa, Raluca, s-au ocupat de fetițele lor, lăsând deoparte viața de cuplu.

„În momentul de față au mai crescut copiii și răsuflăm și noi mai ușurați. Au venit la o perioadă foarte scurtă de timp și… cine nu are copii, nu înțelege. Numai de viață de cuplu nu îți arde. Există, dar numai când dai copiii părinților sau dacă pleci în vacanță fără copii. Vara asta am plecat cu fetițele, ele sunt centrul universului nostru”, a declarat cântărețul, menționează spynews.ro.

Raluca este exigentă cu fetițele

Pepe a mai mărturisit că dintre el și partenera sa de viață, Raluca este cea mai exigentă ca părinte, el fiind mult mai permisiv cu cele două fetițe ale lor.

„Nu o să fiu exagerat, prefer să fiu prietenul fetițelor mele. Am în jurul meu tot felul de exemple de părinți restrictivi. Cred că Raluca e mai exigentă, pentru că stă mai mult cu ele. Pe mine mă joacă cum vor ele”, a mai declarat artistul la emisiunea respectivă.

Ce spune Raluca despre al treilea copil

Pepe a declarat în repetate rânduri că și-ar dori și un băiețel, însă până acum nu a reușit să-și convingă partenera de viață să devină părinți pentru a treia oară.

Raluca Pastramă a vorbit despre eventualitatea de a avea al treilea copil.

„Nu, nu sunt însărcinată. Îmi doresc acum să-mi petrec timpul cu fetele care sunt deja mari. Ar fi foarte greu să o iau de la început, cu un bebeluș”, a declarat recent Raluca Pastramă pentru revista Viva.

citește și...