Pepe, dezvăluiri emoționante despre soția lui, Raluca

15.11.2019, 15:25
Pepe, dezvăluiri emoționante despre soția lui, Raluca
Pepe, dezvăluiri emoționante despre soția lui, Raluca

Pepe este, de obicei, foarte discret în ceea ce privește viața de familie și relația cu soția lui. Totuși, artistul a făcut, recent, dezvăluiri emoționante despre Raluca. 

La opt ani de când s-au cunoscut, Pepe și Raluca formează un cuplu frumos și au împreună două fete pe care le adoră.

Pepe, dezvăluiri emoționante despre soția lui, Raluca

Artistul a povestit, pentru Wowbiz, cum a cunoscut-o pe cea care urma să devină mama copiilor săi. 

„Noi ne-am cunoscut pe data de 27 iulie. Era la fix o săptămână de la ziua mea, eram la petrecerea unui prieten foarte bun, se întâmpla în restaurantul în care îl conducea tatăl meu în momentul ăla, iar eu și cântam în seara aceea. Fiind concert Pepe, Raluca a venit cu un grup de prietene și așa am văzut-o pentru prima dată. Am văzut o fată frumoasă, îmbrăcată în roșu și glumeam cu un prieten că ”Ce mișto e Scufița Roșie”. (…) Eu eram la masă cu mai multe fete, era o perioadă în viața mea în care eram liber total de contract și mă bucuram de viața aceea și de libertatea aia… Care, pe de-o parte îmi plăcea, pe de alta mă ducea cam mult spre ispite… Eu voiam să mă așez, dar nu voiam să recunosc lucrul acesta”, a spus solistul. 

„Când eu eram aproape de a termina concertul… am crezut că s-a dus la toaletă. Dar ea a plecat… Mi s-a părut așa… Ce facem aici, mă întrebam? (…) Dar, cum am terminat de cântat, am făcut să ajung la masa respectivă, acolo unde a stat ea și am pus întrebări. Țin minte că mi s-a răspuns din partea lor, un băiat și o fată, și amândoi mi-au spus, fără să se vorbească între ei că… nu e cazul, că e fată cuminte, nu e de tine… A plecat acasă că trebuie să intre în casă la 2.30, că nu o lasă taică-su…”, a mai povestit Pepe.

Artistul a povestit cum a cucerit-o pe Raluca: „Am făcut rost de numărul ei de telefon și am sunat-o a doua zi… Mi s-a părut interesant că atunci când am sunat-o mi-a recunoscut vocea… Mi-a spus „Alo, da, Pepe! Mă așteptam să mă suni că am văzut că te uitai la mine”. M-am întâlnit cu ea la o cafea și nu am crezut nicio secundă că voi forma un cuplu cu ea. Pentru că era prea cuminte, prea serioasă… Dar am ținut legătura… Și am plecat pe 3 august în vacanță împreună, pentru că am tot vorbit, am tot insistat. Am plecat în Spania”.

„Mi-am dat seama că vreau să formez un cuplu cu ea atunci când am cunoscut-o mai bine în Spania și când am dormit ca frații și ne-am întors ca frații. Am constatat că e altfel decât restul”, a conchis Pepe. 

 

citește și...