Pepe, nevoit să-și anuleze concertul. Are probleme de sănătate

29.08.2020, 12:11
Pepe, nevoit să-și anuleze concertul. Are probleme de sănătate
Pepe, nevoit să-și anuleze concertul. Are probleme de sănătate

Pepe ar fi trebuit să susțină un concert vineri seară, însă artistul a fost nevoit să amâne evenimentul din cauza unor probleme de sănătate.

Problemele de sănătate l-au determinat pe pepe să anuleze un concert pe care ar fi urmat să-l susțină vineri seara.

”Salutare, salutare !!! Am o veste cât se poate de proastă pentru concertul pe care trebuia să îl am la FamilyFest Island!!! Am încercat să o rezolv, am încercat să îmi revin, am încercat tot!!! NU A MERS!!! NU MĂ POT PREZENTA AŞA deci reprogramăm!!!

Revin eu cu detalii dar voiam să vă zic repede că ne vom găsi duminică, pe 13 septembrie şi promit eu că voi fi în formă atunci. Biletele rămân valabile pentru cei care vor să vină duminică, pe 13 septembrie iar cei care vor banii înapoi o pot face”, le-a transmis Pepe fanilor săi.

N-a dormit toată noaptea

Pepe a explicat și ce s-a întâmplat și care este starea sa de sănătate.

”Am gâtul inflamat. N-am putut dormi toată noaptea că am tușit, abia înghit. Concertul se va reprograma”, a spus cântărețul, citat de spynews.ro.

”Îmi cer scuze încă o dată, am dormit cu aerul condiționat deschis, am băut cu gheață”, a adăugat el.

E însurat cu Raluca și are două fetițe

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Artistul a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu.

Cântărețul Pepe a făcut, de curând, dezvăluiri despre actuala sa parteneră de viață. Acesta a mărturisit că îl enervează atunci când se ceartă cu Raluca Pastramă pentru că nu poate discuta cu ea.

„Mă enervează că, atunci când ne certăm, nu pot discuta cu ea atunci, pe moment. Trebuie să o las să se calmeze și abia după să stau, să-i explic ce și cum (…) După ceva timp de când ne-am căsătorit, mi-am dat seama că eu o mai văzusem pe ea înainte. Aveam douăzeci și ceva de ani, am fost angajat de familia ei să cânt la un eveniment”, a declarat Pepe în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând.

citește și...