Apariția soției lui Pepe a dat loc bănuielilor. ”Raluca, vine bebe 3?”

16.08.2020, 13:33
Apariția soției lui Pepe a dat loc bănuielilor. ”Raluca, vine bebe 3?”
Apariția soției lui Pepe a dat loc bănuielilor. ”Raluca, vine bebe 3?”

Fanii au intrat la bănuieli după ce au văzut cea mai recentă fotografie cu Taluca, soția lui Pepe. Aceasta poartă o rochie care lasă să se vadă un început de burtică.

Pepe a publicat în mediul online o fotografie în care apare alături de soția sa, Raluca, de fetițele lor, dar și de nașii Andra și Cătălin Măruță și cei doi copii ai acestora, David și Eva.

În fotografia respectivă, Raluca, partenera de viață a lui pepe, poartă o rochie de culoare mov deschis. Ținuta lasă să se vadă un început de burtică, iar fanii au intrat la bănuieli cum că soția artistului ar fi din nou însărcinată.

”Raluca, vine bebe 3?”,  ”Raluca e graviduță sau mi se pare?”,  au comentat imediat internauții la vederea Ralucăi.

Ce spunea Raluca despre al treilea copil

Raluca, partenera de viață a cântărețului pepe, a vorbit despre eventualitatea de a avea al treilea copil.

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Artistul a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu.

Pepe a declarat în repetate rânduri că și-ar dori și un băiețel, însă până acum nu a reușit să-și convingă partenera de viață să devină părinți pentru a treia oară.

Raluca Pastramă a vorbit despre eventualitatea de a avea al treilea copil.

„Nu, nu sunt însărcinată. Îmi doresc acum să-mi petrec timpul cu fetele care sunt deja mari. Ar fi foarte greu să o iau de la început, cu un bebeluș”, a declarat recent Raluca Pastramă pentru revista Viva.

Ce îl enervează pe Pepe la soția sa

Cântărețul Pepe a făcut, de curând, dezvăluiri despre actuala sa parteneră de viață. Acesta a mărturisit că îl enervează atunci când se ceartă cu Raluca Pastramă pentru că nu poate discuta cu ea.

„Mă enervează că, atunci când ne certăm, nu pot discuta cu ea atunci, pe moment. Trebuie să o las să se calmeze și abia după să stau, să-i explic ce și cum (…) După ceva timp de când ne-am căsătorit, mi-am dat seama că eu o mai văzusem pe ea înainte. Aveam douăzeci și ceva de ani, am fost angajat de familia ei să cânt la un eveniment”, a declarat Pepe în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând.

citește și...