Pepe, dezvăluiri despre viața sa după separarea de Raluca Pastramă. ”Nici nu încape discuţia”

01.02.2021, 16:16
Pepe, dezvăluiri despre viața sa după separarea de Raluca Pastramă. ”Nici nu încape discuţia”
Pepe, dezvăluiri despre viața după divorț. ”Nici nu încape discuţia”

Pepe a afirmat că în prezent, în plan personal, este cât se poate de bine.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. Acum, artistul a afirmat, într-un interviu pentru revista Viva, că este bine în plan personal și că lucrurile dintre el și Raluca Pastramă s-au echilibrat.

”Pe plan personal sunt foarte bine, exact cum ne-am propus de la început, aşa suntem în momentul ăsta. Am spus şi în alte interviuri că dacă au mai fost alte ambiţii, derapaje, nu au fost din partea mea şi nici nu mai contează. Din punctul meu de vedere, lucrurile s-au echilibrat, s-au rezolvat. Am înţeles de la bun început cum stau lucrurile, am respectat decizia şi mergem mai departe, ne creştem frumos copiii şi ne-am înţeles cât se poate de amiabil şi de normal”, a declarat el.

Pepe, dezvăluiri despre viața sa după separarea de Raluca Pastramă. ”Cu siguranţă viaţa îmi va oferi surprize sentimentale”

Pepe a mai afirmat că tot ceea ce-și dorește acum este ca el și Raluca Pastramă să se bucure de creșterea celor două fetițe ale lor.

”Am învăţat să fim fericiţi şi să ne bucurăm de viaţă, avem doi copii frumoşi, aşa că nu-mi doresc decât să ne bucurăm de creşterea şi de evoluţia lor”, a declarat artistul.

”Cu siguranţă viaţa îmi va oferi surprize sentimentale şi nu neapărat că le aştept repede sau mă grăbesc. Nici nu încape discuţia. Suntem oameni tineri, oameni frumoşi, iar dragostea nu are vârstă. Şi nu cred că asta e dorinţa prioritară în momentul de faţă. Acum ne axăm pe creşterea copiilor, pe educaţia lor, care e cea mai importantă, şi pe carieră. Mai departe, dragostea vine, că a venit mereu şi, chiar dacă a şi plecat, întotdeauna apare o luminiță la capătul tunelului. Nu despre asta este vorba. Mi se pare că e totul atât de normal şi de firesc, încât nici nu cred că trebuie să acord importanţă acestui subiect”, a încheiat acesta.

citește și...