Pensia încasată de Ilie Năstase în calitate de general. ”Ca să vadă lumea”

02.08.2020, 14:11
Pensia încasată de Ilie Năstase în calitate de general. ”Ca să vadă lumea”
Pensia încasată de Ilie Năstase în calitate de general. ”Ca să vadă lumea”

Deși este general, legendarul campion la tenis Ilie Năstase încasează o pensie infimă de la MApN.

Fostul tenismen Ilie Năstase a primit gradul de general în Armata Română pentru rezultatele deosebite din sport. Fostul sportiv a fost adesea acuzat că încasează o pensie uriașă pentru titlul de general în rezervă.

Ilie Năpstase are o pensie de 1.445 lei, chiar dacă are gradul de general-maior, cu două stele, în retragere, din 2008.

Fostul campion la tenis i-a transmis prezentatorului Dan Capatos talonul său de pensie anul trecut, iar acesta l-a arătat la TV.

„Există oameni indignați că Ilie Năstase ia pensie mare. Nu știam de ce e supărat și m-a sunat… Ca sa vadă lumea, mi-a zis să îl dau la televizor. Scrie acolo MApN, noiembrie 2019, deci pe luna aceasta, general maior în rezervă, câștigă 1.445 de lei”, a anunțat atunci Dan Capatos, potrivit Antena 3.

A făcut nuntă cu Ioana Simion în iunie

La cununia religioasă care a avut loc la începutul acestei luni, Ilie Năstase și Ioana Simion i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia. Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

Ilie Năstase, căsătorit de cinci ori

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. Fostul jucător de tenis avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor. Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King. Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.

 

citește și...