Pensia încasată de Ilie Năstase în calitate de general. ”Ca să vadă lumea”

02.08.2020, 14:11
Pensia încasată de Ilie Năstase în calitate de general. ”Ca să vadă lumea”

Deși este general, legendarul campion la tenis Ilie Năstase încasează o pensie infimă de la MApN.

Fostul tenismen Ilie Năstase a primit gradul de general în Armata Română pentru rezultatele deosebite din sport. Fostul sportiv a fost adesea acuzat că încasează o pensie uriașă pentru titlul de general în rezervă.

Ilie Năpstase are o pensie de 1.445 lei, chiar dacă are gradul de general-maior, cu două stele, în retragere, din 2008.

Fostul campion la tenis i-a transmis prezentatorului Dan Capatos talonul său de pensie anul trecut, iar acesta l-a arătat la TV.

„Există oameni indignați că Ilie Năstase ia pensie mare. Nu știam de ce e supărat și m-a sunat… Ca sa vadă lumea, mi-a zis să îl dau la televizor. Scrie acolo MApN, noiembrie 2019, deci pe luna aceasta, general maior în rezervă, câștigă 1.445 de lei”, a anunțat atunci Dan Capatos, potrivit Antena 3.

A făcut nuntă cu Ioana Simion în iunie

La cununia religioasă care a avut loc la începutul acestei luni, Ilie Năstase și Ioana Simion i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia. Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

Ilie Năstase, căsătorit de cinci ori

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. Fostul jucător de tenis avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor. Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King. Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.