Pe ce a dat Andreea Bălan 1.000 de euro. ”Nu mi-au plăcut, dar a trebuit să le iau”

30.03.2021, 11:26
Pe ce a dat Andreea Bălan 1.000 de euro. ”Nu mi-au plăcut, dar a trebuit să le iau”
Pe ce a dat Andreea Bălan 1.000 de euro. ”Nu mi-au plăcut, dar a trebuit să le iau”

Cântăreața Andreea Bălan a dezvăluit pe ce accesoriu a dat 1.000 de euro. Vedeta a mărturisit că obiectul respectiv nu i-a plăcut deloc.

Andreea Bălan a vorbit despre stilul ei vestimentar în cadrul unui vlog pe YouTube. Artista a mărturisit că, deși o perioadă a evitat să dea banii pe haine, a existat o achiziție pe care o va ține minte toată viața. Aceasta a dat 1.000 de euro pe o pereche de cizme, care nici măcar nu i-au plăcut.

„Da, aici se văd aceste botine, se văd minunat în această poză, sunt niște șosete. Aaa, cu ce te-ai încălțat azi Andreea? Sunt niște șosete roz. Cât ai dat pe ele? 1.000 de euro. Aaaa, super, bravo. Bravo, deșteaptă ai fost. Nu mi-au plăcut, dar a trebuit să le iau. După aceea am apărut la bine îmbrăcate. Deci, ia uite, dacă bag bani…Eu până în momentul ăla băgasem banii în case, rate, conturi, mă simțeam bine când mă uitam pe aplicație dimineața. Dar deschideam dulapul și era gol. Deschideam dulapul…praf. Și dintr-o dată stilista mi-a zis că trebuie să bag bani, să investesc și să cumpăr haine. Mult și de brand, că asta se poartă. Și am fost la bine îmbrăcate”, a povestit Andreea Bălan, potrivit tvmania.ro.

Andreea Bălan își renovează casa

Andreea Bălan le-a spus fanilor săi din mediul online că își renovează casa.

”Suprafața în care noi vom locui se dublează. Am vrut de mult să fac această schimbare. La parter e șantier mare. Redecorăm complet tot. Timp de 5 ani am stat într-o parte a casei, acum sunt foarte fericită că mă bucur de toată casă. Cealaltă parte a casei a fost închiriată și acum am hotărât să nu mai fie închiriată. Mă bucur pentru tot ce am reușit să fac până la această vârstă”, a spus cântăreața, citată de spynews.ro.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

citește și...