Ozana Barabancea, dezvăluiri din relația cu copiii săi. ”Cât mai trăiesc, vreau să știu că nu am ce să-mi reproșez”

28.02.2021, 14:57
Ozana Barabancea, dezvăluiri din relația cu copiii săi. ”Cât mai trăiesc, vreau să știu că nu am ce să-mi reproșez”
Ozana Barabancea, dezvăluiri din relația cu copiii săi. ”Cât mai trăiesc, vreau să știu că nu am ce să-mi reproșez”

Ozana Barabancea a dat amănunte despre relația pe care o are cu cei doi ciopii ai săi.

Ozana Barabancea are doi copii, un băiat care se numește Andrew și o fată, Gloria. Artista a dat detalii despre relația cu cei doi copii ai săi la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars. „Copiii mei fac foarte multe pentru mine. Mă răsfață. De exemplu, aseară am avut niște dureri. Săraca Gloria a simțit când am început să urlu efectiv și s-a trezit și m-a îngrijit, mi-a dat medicamente, mi-a dat apă, mi-a făcut frecție. Am avut cârcei”, a spus vedeta, citată de spynews.ro.

„Am niște copii foarte cuminți, nu sunt răsfățați. Între noi e o iubire și un respect reciproc. Nu sunt copiii cărora le cumpăr tot ce vor ei în secunda doi, ei știu foarte clar că eu muncesc. Gloria a început și ea să facă meditații să vadă ce greu e să câștigi un ban”, a adăugat aceasta.

Ozana Barabancea, dezvăluiri din relația cu copiii săi. ”Dialogul e cea mai la îndemână soluție pentru mine și copiii mei”

„Eu am avut totul când eram mică, dar la 14 ani, când mi-am pierdut mama, am pierdut tot. Mi-am dat seama că cea mai importantă relație e cea de sânge, relația părinți-copii. Cât mai trăiesc, vreau să știu că nu am ce să-mi reproșez vis-a-vis de relația mea cu copiii mei”, a mai spus vedeta, conform sursei citate.

Ozana Barabancea a mai afirmat că atunci când există discuții cu copiii săi problemele se revolvă prin dialog.

„Au fost, însă am știut ori să mă impun, ori să negociez, ori să-i determin, o să am răbdare, poate uneori nu sunt cea mai diplomată persoană, dar încerc să mă adun și să nu iau hotărâri la nervi și să pun în discuție. Dialogul e cea mai la îndemână soluție pentru mine și copiii mei. Indiferent ce ar fi, n-aș face vreo afirmație nelalocul ei despre copiii mei”.

Cine este Ozana Barabancea

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

În plan personal, Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat, din mariajul lor rezultând doi copii.

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu”, spunea Ozana Barabancea într-un interviu.

FOTO: Ozana Barabancea/ Facebook

citește și...