Lucrurile pe care Ozana Barabancea nu le-a mai spus despre fiica sa. ”Probabil mă va certa când va citi că am cedat tentației”

05.08.2020, 11:11
Lucrurile pe care Ozana Barabancea nu le-a mai spus despre fiica sa. ”Probabil mă va certa când va citi că am cedat tentației”
Lucrurile pe care Ozana Barabancea nu le-a mai spus despre fiica sa. ”Probabil mă va certa când va citi că am cedat tentației”

Ozana Barabancea este foarte mândră de fiica ei. Artista a ținut să o laude pe Gloria în mediul online.

Binecunoscuta artistă Ozana Barabancea este foarte mândră de fiica ei, Gloria, care bifează reușite după reușite. Pe contul său de socializare, Ozana Barabancea a vorbit în termeni elogioși despre Gloria. Artista a ținut să menționeze că fiica sa cu probabil o va certa pentru declarația pe care a făcut-o despre ea.

”Este fiica mea, este bucuria și surpriza mea de fiecare zi . Îmi interzice categoric să postez ceva cu ea, dar explodez și e imposibil să ascund atâta bucurie: a luat trofeul la un festival, din 200 de elevi, apoi a luat medalia de aur la secțiunea instrumentală în USA , la un alt festival de prestigiu, cu tradiție, World Championships of Performing Arts.

Are confirmări ale muncii sale de pianistă, de muziciană. Cred că am educat o prea… bine… prea modestă, prea sobră, prea fermă, dar superbă cu totul. Îi respect rugămintea , dar urlă orgoliul de mamă în mine și aș vrea să sparg munții să se ducă vestea peste mări și tări. Copilul meu studiază 8-10 ore pe zi.

Gloria este biruința mea! Gloria este motivul bucuriei noastre de zi cu zi. Probabil mă va certa când va citi că am cedat tentației de a mă lăuda! Dar dacă nu eu, și fratele ei, atunci cine să fie mandră de ea?”, a scris Ozana Barabancea în mediul online.

Cine este Ozana Barabancea

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

În plan personal, Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat. Au împreună doi copii, un băiat care se numește Andrew și o fată, Gloria.

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu”, spunea Ozana Barabancea într-un interviu.

citește și...