Cum arată Ozana Barabancea în urmă cu 20 de an ani, când l-a adus pe lume pe fiul ei

14.12.2020, 10:23
Cum arată Ozana Barabancea în urmă cu 20 de an ani, când l-a adus pe lume pe fiul ei
Cum arată Ozana Barabancea în urmă cu 20 de an ani, când l-a adus pe lume pe fiul ei

Ozana Barabancea și-a aniversat fiul, ocazie cu care a publicat, pe pagina sa de socializare, o imagine de arhivă, din urmă cu 20 de ani.

De ziua de naștere a fiului său, Andrew, Ozana Barabancea a transmis un mesaj emoționat și a dat publicității fotografii în care apare alături de băiatul ei. Una dintre imagini datează din urmă cu 20 de ani, când artista l-a adus pe lume pe fiul ei, Andrew.

”Acum 20 de ani te nășteam pe tine, fiule, într-un oraș Kettering din Marea Britanie. Ce repede a trecut timpul! Ce bine că suntem impreună sănătoși ! Ce bine că exiști! Iți mulțumesc că m-ai ales să-ți fiu mamă! Poate nu am fost cea mai bună mamă mereu dar, după cum se vede că ai crescut ca un chiparos, am luat Premiul Cel Mare in educația ta. Sunt recunoscătoare Lui Dumnezeu că pot să-ți scriu și azi LA MULȚI ANI, FIULE ! Să te ocrotească și să te ferească de rele, să iți păstrezi integritatea morală, să duci o viață pe placul Lui Dumnezeu și să fii harnic, ințelept și priceput, intr-o lume agitată și involburată tu să iți ții cârma vieții dreaptă!”, a scris Ozana Barabancea în mediul online.

Cine este Ozana Barabancea

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

În plan personal, Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat. Au împreună doi copii, un băiat care se numește Andrew și o fată, Gloria.

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu”, spunea Ozana Barabancea într-un interviu.

citește și...