Cine a început, de fapt, seria vedetelor infectate cu coronavirus. Care a fost primul infectat: Ozana Barabancea sau Marcel Pavel?

21.06.2020, 12:45
Cine a început, de fapt, seria vedetelor infectate cu coronavirus. Care a fost primul infectat: Ozana Barabancea sau Marcel Pavel?

La trustul Antena 1, zilele acestea, mai multe vedete au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus.  De altfel, mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Este vorba de Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir.

Alina Pușcaș se află în spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”. O parte dintre vedetele infectate cu COVID-19 se află internate la Institutul Matei Balș din Capitală.

Andreea Bălan, care este jurat la emisiunea respectivă, și Cosmin Seleși, care este prezentatorul show-ului alături de Alina Pușcaș, au vorbit despre cum a început totul.

”Au scris pe whatsapp, unde noi avem un grup”

”La Marcel Pavel a fost vorba despre o dublă pneumonie. Nu și-a dat seama că are coronavirus.

Infecția s-a produs în cadrul membrilor show-ului, este adevărat, 9 persoane au fost infectate, dintre cele 80 testate. După ce au fost testați pozitiv s-au internat.

…Am aflat, am fost anunțată de producatori, au scris pe whatsapp, unde noi avem un grup, dar ultima mea zi de filmare a fost acum zece zile și daca în 10 zile n am avut niciun simptom, m-am gândit că sunt ok.

Producătorii au spus ca unii dintre noi sunt obligați să se testeze, cei care au intrat în ultimele 10 zile în contact cu el, pentru ca au fost repetitii la care eu nu am luat parte, totodata nu cred ca am acest virus pentru ca au trecut zece zile, nu am intrat in contact cu nimeni din productie, nici eu nici familia mea, nici fetitele mele nu prezentam niciun simptom si ne simtim foarte bine”, a declarat Andreea Bălan.

Cosmin Seleși a explicat care este situația lui:

„Eu am declarat și pe paginile mele de socizlizare, nu am absolut nimic. Eu sunt mai ipohondru mi-am făcut testul luni, la șapte zile de la ultimul contact și mi-a ieșit testul negativ. Eu am fost victima unui fake news”.

Când s-a întâlnit Monica Anghel cu Marcel Pavel

Cântăreața Monica Anghel și-a făcut testul pentru coronavirus, care a ieșit negativ. Aceasta a explicat că ultima sa în tâlnire cui Marcel pavel, care a fost depistat pozitiv, a fost în data de 10 iunie.

”Suntem cu toții cei care am iesit negativ, suntem alături de ei, le doresc să fie sănătosi, sa vină mai repede acasă să ne distram cu toții la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Mi-am făcut testul. Am zis că dacă e pozitiv, e pozitiv, dacă e negativ, e negativ. Testul a ieșit negativ.

M-am întâlnit ultima dată cu Marcel săptâmâna trecută, pe data de 10 iunie. Am vorbit cu medicul meu de familie și mi-a spus că dacă nu am avut niciun de simptom este posibil să nu mai apară. Nu reprezint un pericol pentru nimeni și nici pentru familia mea. După lege, va trebuie să mai stau în autoizolare încă 8 zile”, a explicat Monica Anghel, citată de revista Viva.

citește și...