Otilia Bilionera spune tot despre ”Survivor România”. ”Totul este mult mai greu decât se vede la TV”

11.04.2022, 14:40
Otilia Bilionera spune tot despre ”Survivor România”. ”Totul este mult mai greu decât se vede la TV”
Otilia Bilionera spune tot despre ”Survivor România”. ”Totul este mult mai greu decât se vede la TV”

Otilia Brumă, cunoscută sub numele Otilia Bilionera, a dat noi detalii despre show-ul ”Survivor România”, unde a fost una dintre vedetele care au concurat în echipa Faimoșilor. Artista, în vârstă de 29 de ani, a explicat cum este în realitate viața în jungla din Republica Dominicană. ”Totul este mult mai greu decât se vede la TV”, a afirmat cântăreața.

Cântăreața Otilia Bilionera a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, Otilia Bilionera s-a confruntat cu probleme de sănătate. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană.

Artista a dat noi detalii despre show-ul la care a participat pentru revista Viva. Aceasta a explicat cum este viața în jungla din Republica Dominicană, afirmând că totul este cu mult mai greu decât cceea ce se vede la TV.

Otilia Bilionera spune tot despre ”Survivor România”. ”Nu te poți spăla, nu îți poți spăla hainele”

”Condițiile sunt extrem de grele. Totul este mult mai greu decât se vede la TV, pentru că tu stai non-stop fără hrană, dormi pe jos, în ploaie, noaptea este foarte frig, iar ziua este extrem de cald. Nu te poți spăla, nu îți poți spăla hainele, pentru că riști să nu se usuce până seara și ai un singur hanorac. Mi-au lipsit familia, munca mea, prietenii. Sunt obișnuită de mică să vorbesc cu mama despre orice. De fiecare dată când am o problemă, ea este prima pe care o sun, iar acolo, când mă confruntam cu probleme de sănătate, nu aveam la cine să apelez”, a detaliat Otilia Bilionera.

Artista a spus și cum a fost experiența ”Survivor România pentru ea și a mărturisit că nu ar mai participa a doua oară la un astfel de show: ”Survivor a fost, pentru mine, ca o reinventare, o adevărată provocare, din toate punctele de vedere. A fost o experiență unde am fost nevoită să-mi depășesc limitele, să ies din zona mea de confort și să mă descopăr altfel, mai puternică și mai determinată. A fost foarte greu, mai greu decât mă așteptam. Sincer, nu aș mai merge a doua oară, mai ales pentru că m-am ales cu probleme de sănătate, dar nici nu regret deloc că am participat. A fost, cu adevărat, o experiență unică”.

citește și...