Otilia Bilionera se confesează. ”Toate astea au dus la o depresie care a durat un an de zile”

26.04.2022, 15:10
Otilia Bilionera se confesează. ”Toate astea au dus la o depresie care a durat un an de zile”
Otilia Bilionera se confesează. ”Toate astea au dus la o depresie care a durat un an de zile”

Otilia Brumă, cunoscută sub numele Otilia Bilionera,  a vorbit deschis despre luprta cu depresia. Artista, în vrstă de 29 de ani, a trecut prin momente dificile. ”Toate astea au dus la o depresie care a durat un an de zile. Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie”, a mărturisit cântăreața.

Otilia Brumă, cunoscută sub numele de scenă Otilia, este o cântăreață de muzică dance, raggaetton și latino. A atins succesul în anul 2014, atunci când a lansat piesa ”Bilionera”, fiind, de altfel, melodia care a propulsat-o pe plan internațional.  De curând, cântăreața Otilia Bilionera a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, Otilia Bilionera s-a confruntat cu probleme de sănătate. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană.

Otilia Bilionera a trecut prin momente dificile de-a lungul anilor. Artista s-a confruntat cu depresia. despre lupta sa cu depresia a făcut vedeta mărturisiri într-un interviu pentru revista Viva.

Otilia Bilionera se confesează. ”Aveam probleme de sănătate din cauza stresului, a deplasărilor, a răcelilor pe care nu apucam să le tratez și din cauza relației în care mă aflam atunci”

Otilia Bilionera a dezvăluit cum a reușit să depășească perioada de depresie. Aceasta a urmat un tratament antidepresiv și a făcut șapte luni de terapie.

”Depresia mea a fost legată și de fostul management, de faptul că munceam mult și nu câștigam pe măsura efortului depus. Aveam probleme de sănătate din cauza stresului, a deplasărilor, a răcelilor pe care nu apucam să le tratez și din cauza relației în care mă aflam atunci, care nu mă făcea fericită. Toate astea au dus la o depresie care a durat un an de zile. Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie, iar acum – mulțumesc lui Dumnezeu! – sunt bine, am reușit să depășesc acel moment. Le recomand celor care trec prin astfel de momente să apeleze la medicul specialist”, a detaliat Otilia Bilionera pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...