Când va naște Olimpia Melinte. Actrița din serialul ”Vlad” a dat amănunte despre sarcină

11.11.2020, 10:29
Când va naște Olimpia Melinte. Actrița din serialul ”Vlad” a dat amănunte despre sarcină
Când va naște Olimpia Melinte. Actrița din serialul ”Vlad” a dat amănunte despre sarcină

Actrița Olimpia Melinte a dezvăluit când va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta a dat amănunte despre sarcină.

Olimpia Melinte urmează să devină mămică pentru a doua oară. Actrița din serialul ”Vlad” este mama unui băiețel, Sasha, care are șase ani. Vedeta a dezvăluit, pentru revista Viva, că va naște în primăvara anului viitor. ”În luna aprilie a anului viitor”, a spus ea.

Olimpia Melinte a mărturisit că soțul său a știut înainte ei că este însărcinată cu al doilea copil. ”El a știut înaintea mea, de fapt mi-a sugerat să-mi fac testul de sarcină, pentru că mie nu-mi venea să cred că ar fi posibil. Aveam stări de oboseală, începusem să am grețuri, pofte, îmi era foame constant, dar puneam asta pe seama stresului de la filmări sau pe seama tuturor lucrurilor care mă agitau, cumva, în perioada respectivă. Și, la un moment dat, Constantin îmi spune: „Eu cred că ești însărcinată!” și dispare din casă, fuge la farmacie și îmi ia testul de sarcină. Și, ce credeți? Surpriză! Chiar eram! Toată experiența a fost un moment special în sine”, a explicat actrița.

Olimpia Melinte are deja lista cu nume pentru bebeluș

Vedeta a povestit că s-a gândit deja la nume pentru viitorul bebeluș.

De asemenea, actrița a povestit și cu ce propuneri în acest sens a venit băiețelul său.

”Avem liste de nume, dar încă nu am ales, așteptăm momentul când vom afla sexul bebelușului ca să ne putem decide. Dar unul dintre cele mai amuzante momente a fost când l-am întrebat pe Sasha ce nume și-ar dori pentru bebeluș? Iar el ne-a spus că vrea să-l cheme Luca, noi i-am explicat că oricum îl va chema Luca, pentru că ăsta este numele nostru de familie, iar el ne-a răspuns: „Nu, n-ați înțeles voi! Vreau să-l cheme Luca, Luca Modric, ca pe fotbalistul de la Real Madrid. Atunci am decis că cel mai bine ar fi să luăm noi decizia în ceea ce privește alegerea numelui, deoarece, pentru fetiță, avea varianta de Sia, așa cum se numește cântăreața”, a mai declarat Olimpia Melinte pentru sursa citată.

citește și...