Olimpia Melinte, despre adolescență. ”Am avut dispute cu profesorii și mi-am făcut piercing-uri în nas, buză și sprânceană”

14.12.2020, 10:12
Olimpia Melinte, despre adolescență. ”Am avut dispute cu profesorii și mi-am făcut piercing-uri în nas, buză și sprânceană”
Olimpia Melinte, despre adolescență. ”Am avut dispute cu profesorii și mi-am făcut piercing-uri în nas, buză și sprânceană”

Actrița Olimpia Melinte a dezvăluit că a fost o adolescentă foarte rebelă, care, la școală, a avut dispute cu profesorii.

Olimpia Melinte a povestit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, că a fost o adolescentă răzvrătită și rebelă. ”Da, am fost foarte răzvrătită și mă simțeam mereu neîneleasă. Dar ăsta e un lucru perfect normal în adolescență, bine că am trecut peste acea perioadă! Am avut dispute cu profesorii, m-am tuns scurt prin clasa a zecea și mi-am făcut piercing-uri în nas, buză și sprânceană, ascultam muzică punk. Pot să spun că atunci a început să se nască în mine ideea de cinema, urmăream toate filmele cu Kate Winslet, Angelina Jolie sau Hilary Swank, le citeam interviurile și, ușor-ușor, încolțea în mine visul de a face, într-o zi, film”, a declarat actrița.

Vedeta a dezvăluit că în copilărie a fost băiețoasă. ”A fost o copilărie plină de aventuri, cu verile petrecute la Medgidia, unde erau bunicii din partea mamei, cu excursii la mare, unde stăteam de dimineața până seara pe plaja Doi Papuci, că ajungeam mereu carbonizată acasă și primeam toată noaptea tratamentul specific din iaurt și oțet. Am alergat mult, m-am cățărat prin copaci, am mers cu bicicleta, eram o fetiță destul de băiețoasă și puteam da oricând păpușile pe un fotbal sau pe un joc de-a Rațele și Vânătorii”, a mai spus aceasta.

Olimpia Melinte este însărcinată cu al doilea copil

Olimpia Melinte urmează să devină mămică pentru a doua oară. Actrița din serialul ”Vlad” este mama unui băiețel, Sasha, care are șase ani. Vedeta a dezvăluit că va naște în primăvara anului viitor.

Olimpia Melinte vrea să se întoarcă rapid pe platourile de filmare după ce va da naștere celui de-al doilea copil.  Vedeta a mărturisit, însă, că își dorește și să stea câteva luni cu bebelușul.

„Încă nu mi-am propus nimic. Meseria noastră este destul de flexibilă așa că știu că mă pot întoarce repede înapoi pe set oricând după naștere. Știu că îmi doresc câteva luni în care să stau cu bebelușul, deja visez la zilele în care ne vom plimba, vom lenevi și vom descoperi lumea împreună”, a declarat Olimpia Melinte pentru tvmania.ro.

citește și...