Olimpia Melinte: ”De când mă știu visez la o casă plină de copii”

31.12.2020, 15:32
Olimpia Melinte: ”De când mă știu visez la o casă plină de copii”
Olimpia Melinte: ”De când mă știu visez la o casă plină de copii”

Actrița Olimpia Melinte , care este însărcinată cu al doilea copil, a mărturisit că și-a dorit dintotdeauna să aibă casa plină de copii.

Olimpia Melinte urmează să devină mămică pentru a doua oară. Actrița din serialul ”Vlad” este mama unui băiețel, Sasha, care are șase ani. Vedeta a dezvăluit că va naște în primăvara anului viitor. Va aduce pe lume o fetiță. ”Primul gând a fost: sper să fie fată! Și totuși îmi era așa de frică să recunosc în fața mea că am preferințe, dar în clipa în care mi s-a confirmat, am fost fericită, pur și simplu fericită. E greu să explic în cuvinte ce am simțit…”, a spus vedeta pentru alistmagazine.ro.

Actrița a afirmat că și-a dorit dintotdeuna mai mulți copii. ”De când mă știu visez la o casă plină de copii. Îmi place să trăiesc printre cei mici, am așa de multe de învățat de la ei! Mă fascinează fiecare etapă a creșterii lor, din clipa în care descoperă lumea și pâna îți fac din mână la plecarea în prima tabără. Nu e simplu să fii părinte, e poate cea mai mare responsabilitate pe care ți-o poate oferi viața, dar e un dar ce îți poate schimba în totalitate perspectiva asupra lumii”, a mai spus aceasta.

Olimpia Melinte: ”Până la naștere îmi voi continua treaba ca și până acum”

Olimpia Melinte a explicat și cum se vor deruula proiectele sale profesionale în această perioadă.

Actrița va avea filmări în primele două luni ale anului viitor, după care va intra prenatal.

”Până la naștere îmi voi continua treaba ca și până acum. Voi avea filmări în ianuarie și februarie, iar apoi cred că voi intra în vacanță până după ce se va naște bebelina noastră. După naștere nu stiu cum va fi, la Sasha m-am întors pe set când el avea trei luni, mergea cu mine la filmări sau îi duceam lapte acasă, pentru că îl alăptam în perioada respectivă, așa că lucrurile funcționează și așa. Îmi doresc doar să se schimbe contextul în care trăim și să avem șansa să ne facem meseria, fie că vorbim de platourile de filmare sau de sălile de spectacol!”, a spus Olimpia Melinte.

citește și...