Oana Zăvoranu, un nou atac la Oana Roman. ”Acum e scai agățată de bichonul de Pepiță”

26.11.2020, 16:14
Oana Zăvoranu, un nou atac la Oana Roman. ”Acum e scai agățată de bichonul de Pepiță”
Oana Zăvoranu, un nou atac la Oana Zăvoranu. ”Acum e scai agățată de bichonul de Pepiță”

Oana Zăvoranu a lansat un nou atac la adresa Oanei Zăvoranu. Aceasta a comentat pe marginea relației dintre aceasta și Pepe.

Pe Oana Roman și pe Pepe îi leagă o relație de prietenie de foarte mulți ani. De altfel, Oana Roman a fost alături de cântăreț, la tribunal, zilele acestea, când Pepe s-a întâlnit în instanță cu Raluca Pastramă, cea care îi este încă soție, și pe care a fost acuzat că a agresat-o. Oana Zăvoranu, cea care a fost prima soție a lui Pepe, a comentat în mediul online, despre Oana Roman și artist. ”Deci nu interesează pe absolut nimeni nimic din ce face sau zice. Acum e scai agățată de bichonul de Pepiță, care nu are bani de avocat și o trimite săgeată oriunde… Dacă e ceva care filmează sau face poze, ea e acolo mă”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram, potrivit spynews.ro.

”Rasputia știe chestii de-astea, ea este avocatul și musca pe perdea în timpul liber, că ea are numai timp liber când nu mănâncă orice. Eu nu mă pricep. Mie mi se r… și mi se-ndoaie, să se bată până le vine rău și după iar să se bată și după să se ”împece și nu se mai ceartă” niciodată”, a completat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, despre episodul violent dintre Pepe și Raluca Pastramă

Oana Zăvoranu, prima soție a lui Pepe, a comentat recent episodul de violență care i-a avut ca protagoniști pe Pepe și pe Raluca Pastramă, în urma căruia aceasta din  urmă a cerut ordin de restricție împotriva artistului. Oana Zăvoranu a afirmat că nu crede că artistul ar fi fost în stare să-și lovească soția în plină stradă.

„În afară de faptul că mi se r… și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Că… nu știu… există poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine”, a declarat Oana Zăvoranu.

„Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. Au văzut că nu b…. nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes. Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat”, a adăugat aceasta.

 

citește și...