Oana Zăvoranu spune lucrurilor pe nume. ”Eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea”

21.06.2022, 13:01
Oana Zăvoranu spune lucrurilor pe nume. ”Eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea”
Oana Zăvoranu spune lucrurilor pe nume. ”Eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea”

Oana Zăvoranu, în vârstă de 49 de ani, a  spus lucruilor pe nume în ceea ce privește operațiile estetice. „Când mă uit la mine, că eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea în modestia mea, îmi dau seama că nu semăn cu nimeni și cu nimic”, a declarat oana Zăvoranu la o emisiune de televiziune.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Oana Zăvoranu a făcut declarații despre operațiile estetice și a explicat cum se meține în formă.

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit că mi-am făcut mai multe operații decât Michael Jackson, e important că dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel”, a spus vedeta, potrivit spynews.ro.

Oana Zăvoranu spune lucrurilor pe nume. ”Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face ziua în lumea de azi, eu nu fac”

„Când mă uit la mine, că eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea în modestia mea, îmi dau seama că nu semăn cu nimeni și cu nimic. Nici nu vreau și nici nu încerc. Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face ziua în lumea de azi, eu nu fac. De asta cred eu că sunt Oana Zăvoranu”Oana Zăvoranu spune lucrurilor pe nume. ”Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face ziua în lumea de azi, eu nu fac”, a mai declarat Oana Zăvoranu.

Vedeta a spus și câte kilograme are și a afirmat că nu ține niciun fel de regim: „Mă mențin la 53-54 de kilograme. Beau lucruri care conțin zahăr, mănânc lucruri care conțin zahăr, nu țin niciun fel de dietă. Nu mi-am băgat botoxuri. Eu spun ce nu fac eu și fac altele”.

Oana Zăvoranu e căsătorită cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru.

 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au aniversat în luna septembrie a anului trecut, patru ani de căsnicie. Nași le-au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și actuala sa parteneră de viață, Mihaela Prigoană. Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas.

citește și...