Oana Zăvoranu și-a aniversat soțul. Ce declarație de dragoste i-a făcut vedeta

01.11.2021, 11:26
Oana Zăvoranu și-a aniversat soțul. Ce declarație de dragoste i-a făcut vedeta
Oana Zăvoranu și-a aniversat soțul. Ce declarație de dragoste i-a făcut vedeta

Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, l-a aniversat zilele acestea pe partenerul său de viață, Alex Ashraf. Cu ocazia zilei de naștere a soțului său, vedeta i-a făcut acestuia o super declarație de dragoste în mediul online. Alex Ashraf este cel de-al doilea soț al Oanei Zăvoranu, care a mai fost măritată cu Pepe.

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au aniversat în luna septembrie a acestui an, patru ani de căsnicie. Nași le-au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și actuala sa parteneră de viață, Mihaela Prigoană. Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas.

Oana Zăvoranu și-a aniversat soțul.  ”Ești sufletul meu, ești pufarina mea”

Oana Zăvoranu l-a anivesat în weekend pe actualul său soț, Alex Ashraf, ocazie cu care i-a transms un measaj emoționant în mediul online.

”La Multi Ani iubitul meu ❤️ Iti doresc tot binele din lume, sanatate si fericire infinita alaturi de noi, mica ta familie care te iubeste si te pretuieste enorm❤️? Sa iti (ne)dea Dumnezeu putere de a realiza numai lucruri unice si marete asa cum meriti pe deplin. Nimic nu ajuta mai mult un om decat DRAGOSTEA ADEVARATA… si tu ai parte de ea din plin alaturi de noi. Te iubesc, puiul meu, Esti sufletul meu??? esti Pufarina mea si ‘tata’ pentru atatia copii blanosi Te iubim❤️❤️❤️”, a scrisOana Zăvoranu pe contul său de Facebook.

Ce a anunțat Oana Zăvoranu despre emisiunea sa online

În urmă cu câteva zile, Oana Zăvoranu le-a explicat internauților ce se întâmplă cu emisiunea pe care o realiza online. Vedeta a decis să încheie colaborarea cu echipa cu care lucra, însă acum a afirmat că pregătește proiecte noi. ”Emisiunea OANA SHOW sezonul 2 nu m-a satisfacut pe MINE in primul rand si am decis sa incetez orice colaborare cu o echipa care aproape un an a fost din punct de vedere al imaginii si sunetului mediocra si involutiva. Sunt un om perfectionist dar extrem de ofertant si bun, lucru care in ziua de azi este rau atata vreme cat in Romania rar mai gasesti oameni care sa aprecieze un om care plateste tot, da tot si nu se da inapoi de la greu sau provocari ? Le e bine sa galgaie in ‘dolce far niente’ dar multe bufeuri gen ‘ma fac ca muncesc si sunt obosit’, dar tu  plateste-ma Oana! Nu stau, am pus doar lucrurile pe pauza si ma voi reintoarece cat mai repede si asa cum vreau EU, CU O ECHIPA DE PRODUCTIE ADEVARATA, adica EVOLUTIV, GLAMOUR SI TOP”, a spus vedeta.

”Nu sunt facuta pentru lamentari si scuze tupeistice cand e tare simplu si tine de demnitate, (dar nu e asa ceva in tara asta), sa spui ‘nu stiu mai mult si nu pot mai mult, dar vreau bani multi si am coada ridicata ca o capra raioasa’. De jena lor nu le dau numele ca mai au si ‘mari pretentii’ de ‘oameni de tv’ dar de fapt sunt niste trogloditi . Prin urmare, va pregatesc multe lucruri misto, am treaba de nu imi vad capul si pe Instagram si Fb vom tine mereu legatura Asta o perioada, pana cand MA INTORC REALMETE MAI BUNA SI MAI SMEKERA inapoi pe YouTube. Nu pot accepta sa fac emisiuni in 2021 filmata cu aparate foto, plasme atarnate ca la tara si imagine de anii 80’…cine stie cunoaste si nu intru mai mult in detalii”, a completat aceasta.

citește și...