Oana Zăvoranu, incident în vacanță. ”A ieșit cu cuțitul la noi în trafic”

05.01.2022, 15:47
Oana Zăvoranu, incident în vacanță. ”A ieșit cu cuțitul la noi în trafic”
ana Zăvoranu, incident în vacanță. ”A ieșit cu cuțitul la noi în trafic”

Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, a avut parte de un incident extrem de neplăcut în vacanța pe care a petrecut-o la munte. ”A ieșit cu cuțitul la noi în trafic”, a povestit vedeta. Oana Zăvoranu a decis ca, în urma incidentului, să meargă să depună plângere la poliție împotriva celui care i-a amenințat pe ea și pe partenerul ei de viață.

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf au petrecut o vacanță la munte, alături de un grup de prieteni.

Vacanța Oanei Zăvoranu și a soțului ei s-a încheiat într-un mod neplăcut. În timp ce se aflau în trafic, cei doi au fost amenințați de un bărbat. Totul a început când soțul vedetei a vrut să intre în depășire pe linie discontinuă.

Oana Zăvoranu, incident în vacanță. ”A pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi”

Oana Zăvoranu a dat detalii, pentru spynews.ro, despre cele întâmplate. vedeta a decis să facă plângere împotriva celui care i-a amenințat cu cuțitul pe ea și pe partenerul ei de viață.

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu e căsătorită cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru.

 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au aniversat în luna septembrie a anului trecut, 2021, patru ani de căsnicie. Nași le-au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și actuala sa parteneră de viață, Mihaela Prigoană. Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas.

citește și...