Oana Zăvoranu, despre operațiile estetice. ”Tot îmi fac o îmbunătățire fizică”

20.11.2021, 14:19
Oana Zăvoranu, despre operațiile estetice. ”Tot îmi fac o îmbunătățire fizică”
Oana Zăvoranu, despre operațiile estetice. ”Tot îmi fac o îmbunătățire fizică”

Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, a vorbit despre operațiile estetice la care a recurs de-a lungul vremii. Vedeta a spus adevărul despre intervențiile estetice și a afirmat că este tot timpul întrebată despre acest lucru. ”Tot îmi fac o îmbunătățire fizică”, a declarat răspicat Oana Zăvoranu la o emisiune de televiziune.

Invitată la o emisiune de televiziune, Oana Zăvoranu a abordat și subiectul operațiilor estetice.

Aceasta a afirmat că nu aree alte intervenții în afara celor pe care le-a făcut pentru implanturile mamare.

Oana Zăvoranu, despre operațiile estetice. ” La un moment poate o să-mi fac și eu niște liftinguri”

„Toată lumea mă întreabă ce operații am. Nu am, în afară că mi-am pus și mi-am scos implanturile mamare de nouă ori. La un moment poate o să-mi fac și eu niște liftinguri. Se cheamă și astea nevoi personale? Tot îmi fac o îmbunătățire fizică”, a declarat Oana Zăvoranu, citată de protv.ro.

Vedeta a mai mărturisit că și-ar dori să plece în America pentru a-și încerca norocul în cinematografie. “Dacă mă ajută bunul Dumnezeu, de sărbători mergem în America, unde trebuia mama mea să mă nască. Dacă i-am reproșat ceva lui mama mea, Mărioara Zăvoranu, a fost că de ce m-a făcut aici și nu la Hollywood. Cu ce este mai bună Angelina Jolie decât mine? (…) Poate mă ajută Dumnezeu să facem și filme”, a mai spus aceasta.

Oana Zăvoranu e căsătorită cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au aniversat în luna septembrie a acestui ani, patru ani de căsnicie. Nași le-au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și actuala sa parteneră de viață, Mihaela Prigoană. Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas.

citește și...