Oana Roman, revoltată din cauza prețurilor ridicate la alimente. “Ceva horror”

07.01.2022, 11:50
Oana Roman, revoltată din cauza prețurilor ridicate la alimente. Ceva horror
Oana Roman și Marius Elisei nu își reînnoiesc jurămintele. ”Nu mai facem nimic”

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, este șocată și se declară revoltată din cauza creșterii prețurilor la alimente. Vedeta nu a rămas indiferență nici la facturile de la gaze. Aceasta a ținut să își exprime nemulțumirea în mediul online. “Totul s-a scumpit! Aproape dublu! Ceva horror”, spune Oana Roman.

Oana Roman este una dintre vedetele transparente care spune mereu lucrurilor pe nume. Fiica lui Petre Roman a ținut să își exprime revolta față de creșterea prețurilor la alimente. Vedeta este indignată.

Fiica fostului politician spune că prețul alimentelor, benzinei sau gazelor s-au dublat, în contextul în care salariile au rămas la fel.

Oana Roman: “Totul s-a scumpit! Aproape dublu! Ceva horror”

“Totul s-a scumpit! Aproape dublu! Ceva horror. Gazele luna asta au venit fix la dublu față de anii trecuți. Benzina, produsele alimentare sau de curățenie. Unde vom ajunge? Salariile oamenilor nu s-au dublat. Și voi simțiți că s-a dublat tot?”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Fanii au susținut-o și i-au dat dreptate în tot ceea ce a zis, empatizând cu cele spuse de fiica fostului politician.

Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit 9 ani de când s-au cunoscut

Oana Roman a postat pe contul de socializare un mesaj, în care a dezvăluit cum și-a cunoscut soțul în urmă cu mulți ani.

„Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet…ieșisem seara la un club și întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam ca răspunzând la acel mesaj viata mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții.

După 9 ani, am adunat împreună o viata de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne-am greșit reciproc de multe ori , mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună dar am trăit multă fericire , multe împliniri și multe realizări.

De multe ori am căzut în capcana Răului amândoi. Dar am reușit mereu sa ne întoarcem spre lumină și sa prețuim iubirea. Sper ca drumul ăsta sa fie mai lin și mai frumos pentru ca avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim”, a scris Oana Roman pe Facebook.

citește și...