Oana Roman și-a etalat picioarele în cea mai minusculă ținută. Cum a pozat vedeta în Egipt

16.02.2022, 14:36

Oana Roman s-a fotografiat într-o ipostază îndrăzneață. Fiica fostului politician își arată picioarele pe rețelele de socializare, aflându-se într-o vacanță în Egipt, unde îi tine la curent pe fanii ei despre resorturi și prețuri. Fanii au reacționat imediat.

Oana Roman este pasionată să călătorească. Anul trecut, vedeta și-a aniversat ziua de naștere în Egipt. Chiar dacă Oana Roman şi-a dorit ca de ziua ei să plece împreună cu Marius Elisei şi cu fiica lor în vacanţă, partenerul ei a refuzat invitaţia.

Anul acesta, Marius Elisei a însoțit-o pe Oana în vacanta din Egipt, alături de fiica lor. Mai mult, potrivit spuselor Oanei, fiica celor doi a imortalizat momentul în care vedeta se bucura de soare.

Oana Roman și-a etalat picioarele la plajă

“Nu e poza perfectă, dar e făcută de Isa, care s-a străduit să prindă palmierii. E despre peisaj mai mult decât despre mine”, a scris Oana.

Oana s-a lăsat fotografiată într-o rochită neagră și a primit zeci de complimente.

Fanii au reacționat imediat

 “Lasă, Oana…să fie poza despre tine!!??Vacanță plăcută!”,  “Ba chiar este o pozā perfectă”, spun fanii vedetei.

Pe lângă plajă, Oana Roman și fiica sa au mers într-un parc pentru copii. Aceasta le-a povestit fanilor că seara este destul de răcoare în Egipt.

“E frig și în dimineața aceasta, am înghețat în mașinuță din cameră, până în restaurant. Sper ca mai încolo să se mai încălzească”, a spus Oana.

Vedeta își dorește să îi tină la curent și să le răspundă fanilor ei. Cea mai mare curiozitate a internauților, în această perioadă, a fost legată de boala călătorului.

M-ați întrebat despre boala călătorului. Se pare că este vorba despre faptul că mulți oameni se aleg cu enterocolite destul de nasoale, atunci când vin aici, din cauza faptului că apa de la robinet nu este potabilă. Dar ți se spune din momentul în care ajungi la hotel că nu este potabilă apa de la robinet. Inclusiv pe dinți trebuie să te speli cu apă îmbuteliată, pe care o primești în cameră. 

În ceea ce privește masa, au fost niște nelămuriri pe care vreau să le clarific. Sistemul all-inclusive presupune că masa se ia la restaurantul hotelului în sistem de autoservire, bufet, mai pe românește, împinge-tava. Sistemul de mâncare a la carte înseamnă atunci când te duci la un restaurant și comanzi din meniu. În resorturi, aceste restaurante sunt cu plată”, a explicat Oana Roman, pe Instagram. 

Vedeta a fost criticată pe Instagram

Mai mult, Oana a adresat o întrebare pe InstaStory “Ce este fericirea”. Se pare că vedeta a fost criticată, pentru că a împărtășit faptul că un fan i-a spus că nu pare deloc fericită.

citește și...