Oana Roman a pozat în lenjerie intimă. “Ești o femeie adevărată în toată puterea cuvântului”

25.01.2022, 16:23
Oana Roman a pozat în lenjerie intimă. Ești o femeie adevărată în toată puterea cuvântului
Confesiunea dureroasă a Oanei Roman. ”Au fost oameni pe care eu i-am considerat prieteni care au spus lucruri neadevărate în diverse contexte”

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a avut curaj să pozeze provocator și să distribuie fotografiile pe internet. Oana Roman s-a fotografiat  purtând lenjerie intimă. “O femeie stilată, sexy. Ești o femeie adevărată în toată puterea cuvântului”.

Oana Roman e provocatoare ca niciodată. Fiica lui Petre Roman a postat, recent, câteva poze incendiare pe rețelele de socializare.

Oana Roman a slăbit aproximativ 20 de kilograme, iar acum este încrezătoare de felul în care arată, așadar a avut curaj să pozeze provocator și să distribuie fotografiile pe internet.

“Ești o femeie adevărată în toată puterea cuvântului”

„Greu mă obișnuiesc cu faptul ca oamenii nu mai au răbdare sa înțeleagă, sa gândească și sa proceseze atent informațiile pe care le vad și aud. În era vitezei am ajuns sa nu mai avem timp nici sa gândim. Și asta e un lucru care ne afectează profund. Chiar dacă nu realizam. Luam totul de bun și nu ne dam seama ca totul are un substrat și e aproape vital sa gândim cu mintea noastră ceea ce ne spun alții. Sa trecem informația prin propriul filtru al gândirii”, a mărturisit Oana Roman pe Instagram.

Comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

Dieta de slăbit adoptată de Oana Roman

“O femeie stilată, sexy. Ești o femeie adevărată în toată puterea cuvântului”, “Vă admir și vă iubesc”, “Superbă”, au fost doar o parte dintre mesajele pe care Oana le-a primit din partea celor care îi urmăresc activitatea din mediul online.

Oana a vorbit despre dieta pe care o urmează.

“Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri.

Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident.

Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă”, a declarat Oana Roman.

 

citește și...