Oana Roman s-a accidentat în vacanța din Egipt! Ce a pățit vedeta la picior

18.04.2021, 17:46
Oana Roman s-a accidentat în vacanța din Egipt! Ce a pățit vedeta la picior
Oana Roman s-a accidentat în vacanța din Egipt! Ce a pățit vedeta la picior

În urmă cu o săptămână, Oana Roman a plecat într-o vacanță de vis în Egipt, alături de fiica ei, Isabela, și Vica Blochina. Din păcate, ultim zi de vacanță a fost un adevărat coșmar pentru vedetă.

Oana Roman a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a accidentat, înțepându-se într-o piatră ascuțită în apă. Fiica lui Petre Roman s-a tăiat la călcâi.

Oana Roman, pe mâinile doctorilor din Egipt

“Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare, încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj, un bandaj comunist și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana Roman într-un Instastory.

Oana Roman a dezvăluit că este nevoită să se întoarcă în țară pentru că va fi ziua de naștere a mamei sale, Mioara Roman, care împlinește 81 de ani.

”Mâine e ziua mamei mele, merg la ea în vizită. Peste o săptămână o aduc acasă”, a mai spus Oana.

Oana Roman s-a despărțit de tatăl fiicei sale

La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021.

”Isabela și-a dorit mult să vină și Marius, ea și-a exprimat dorința. Dorința nu e a mea. El a spus că nu poate și nu vrea să vină. Nu este o dorință de-ale mele să fi venit, că nu am fi stat în aceeași cameră. Ea își dorește să petreacă timp cu noi doi. Ea de la 2 ani a stat în permanență cu noi doi de atâția ani și este obișnuită să stea cu noi doi. Și atunci când stă doar cu mine sau doar cu el, are momente în care își dorește să stăm împreună. Înțeleg, pentru că părinții mei au divorțat când eu aveam 30 de ani și tot am suferit foarte tare”, a comentat Oana Roman, în emisiunea ‘La Măruță’.

citește și...