Petre Roman, despre relația cu fiica sa, Oana Roman. ”S-a întâmplat să o mai atenționez cu câte o palmă”

30.01.2021, 16:11
Petre Roman, despre relația cu fiica sa, Oana Roman. ”S-a întâmplat să o mai atenționez cu câte o palmă”
Petre Roman, despre relația cu fiica sa, Oana Roman. ”S-a întâmplat să o mai atenționez cu câte o palmă”

Petre Roman a făcut declarații despre fiica sa, Oana Roman, la o emisiune de televiziune.

Petre Roman, fost prim-ministru al României, a mărturisit că s-a mai întâmplat să o atenționeze pe fiica sa, Oana Roman, cu câte o palmă. De asemenea, acesta a recunoscut că în momentul în care a ajuns premier a neglijat relația cu fiica sa.

“Nu sunt supărat pe Oana. Nu sunt un tată violent. Dacă Oana simte așa, probabil e cum spune. Da, s-a întâmplat să o mai atenționez cu câte o palmă. E adevărat că din momentul în care am ajuns prim-ministru eu nu am mai avut timp de ea. Dar a ieșit bine pentru ea, a făcut studii în Franța, azi e un om pe picioarele ei. Îmi crește nepoțica, e o fetiță minunată. Nu am nimic să-m reproșez ca tată“, a declarat Petre Roman la Kanal D, citat de click.ro. ”Cu Izabela m-am văzut de mai multe ori, am o relație bună cu ea. Câteodată Oana este un om drept, dar e și impulsivă. Așa e firea ei. Acum trei săptămâni mi-am văzut nepoțica”, a mai spus acesta.

Ce a spus Petre Roman despre fosta sa soție, Mioara Roman

Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009. Înainte de a-l cunoaște pe Petre Roman, despre Silvia Chifiriuc se spune că a avut o relație cu un italian în vârstă și foarte bogat, pe nume Giuseppe Madia. Povestea de dragoste cu bărbatul mai bătrân cu 47 de ani ca ea s-a întins pe durata a 12 ani. Petre Roman a mai fost căsătorit cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana Roman.

Fostul premier al României, Petre Roman, invitat de curând la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D, a vorbit și despre fosta sa soție, Mioara Roman.

”Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment în colo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a spus Petre Roman despre Mioara Roman

citește și...