Oana Roman, dezamăgită de tatăl ei, Petre Roman. Nici măcar n-a sunat de ziua nepoatei lui

24.02.2021, 16:25
Oana Roman, dezamăgită de tatăl ei, Petre Roman. Nici măcar n-a sunat de ziua nepoatei lui
Oana Roman, dezamăgită de tatăl ei, Petre Roman. Nici măcar n-a sunat de ziua nepoatei lui

Oana Roman este dezamăgită de tatăl ei, Petre Roman, fostul premier al României. Acesta nu a dat nici măcar un telefon de ziua de naștere a Isabelei, fetița Oanei Roman.

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a aniversat-o pe fiica sa și a lui Marius Elisei, Maria Isabela. Tatăl vedetei, Petre Roman, nu a dat nici măcar un telefon de ziua de naștere a nepoatei sale, după cum a povestit Oana Roman.

Oana Roman, dezamăgită de tatăl ei, Petre Roman. ”Pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”

De la petrecerea Isabelei au lipsit toți bunicii acesteia, inclusiv Petre Roman.

“De când am venit din vacanță, am trecut printr-un carusel de emoții. Am semnat actele de divorț, după care s-a îmbolnăvit cățelul, apoi mama, care are iar probleme de sănătate. Dar la ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer? Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea nici unul! În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, a spus Oana Roman într-un In staStory, potrivit click.ro.

La o emisiune de la Kanal D, Petre Roman afirma că are o relație bună cu nepoata lui. “Cu Isabela m-am văzut de mai multe ori, am o relație bună cu ea. Câteodată Oana este un om drept, dar e și impulsivă. Așa e firea ei. Acum trei săptămâni mi-am văzut nepoțica”, spunea Petre Roman în urmă cu puțin timp.

citește și...