FOTO. Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună de dragul fiicei lor. În ce ipostaze au fost surprinși

20.02.2021, 17:34
FOTO. Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună de dragul fiicei lor. În ce ipostaze au fost surprinși
Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună de dragul fiicei lor. În ce ipostaze au fost surprinși

Sâmbătă, 20 februarie, a fost sărbătoare mare în familia Oanei Roman. Fiica ei și a lui Marius Elisei, Isabela, a împlinit șapte ani. Deși a divorțat de tatăl fiicei sale în urmă cu câteva zile, vedeta a petrecut alături de acesta la ziua fetiței lor. 

Oana Roman i-a organizat o petrecere pe cinste micuței și a chemat toate vedetele de la ‘Mămici de pitici cu lipici’. Party-ul a avut loc la Magic Place, locul de joacă deținut de Brigitte Pastramă.

Oana Roman și Marius Elisei și-au aniversat fetița

‘Deși maine e ziua ei, azi am sărbătorit-o pe Isa alături de prietenii ei dragi. Mulțumim tuturor celor prezenți. Magic Castle Bucuresti, ca de obicei locul preferat al Isei pt ziua ei. Sper ca măcar azi, din respect pt Isa, sa va abțineți de la comentarii jignitoare. Din păcate nu am opțiunea de a opri comentariile la pagina publica. Va mulțumesc’, a scris vedeta pe Facebook.

În plus, Sânziana Buruiană și Elena Ionescu au îngropat securea războiului cu Oana Roman și Cristina Șișcanu și au petrecut de zor la ziua micuței Isabela.

”Mămicile s-au împăcat de ziua Isabelei, pentru că cei mici se înțeleg foarte bine. Nu merită să ținem supărarea”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar pe cale amiabilă, punând punct unei căsnicii de aproape șapte ani. Cei doi au împreună o fiică, pe Isabela.

La câteva zile de la separarea oficială, cei doi foști soți și-au deschis sufletul și au vorbit despre divorț.

„Dragii mei din respect fata de voi comunitatea mea, am hotărât sa vorbim aici. Împreună va anuntam ca am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respecta și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, va mulțumim pentru suport și înțelegere”, a explicat Oana Roman, pe rețelele de socializare.

citește și...