Oana Roman, părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie. ”A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop”

03.01.2021, 15:58
Oana Roman, părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie. ”A cunoscut-o pe social media si au discutat o lună non-stop”

Ies la iveală noi detalii despre separarea dintre Oana Roman și Marius Elisei. Se pare că vedeta ar fi fost părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roamn și Marius Elisei s-au despărțit.  Potrivit playtech.ro, Oana Roman ar fi fost părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie pe care acesta a cunoscut-o în mediul online.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

Motivul pentru care Oana Roman nu mai poate avea copii

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena 1, Oana Roman a mărturisit care este motivul pentru care nu mai poate deveni din nou mămică. Oana Roman s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală foarte grea după ce a devenit mămică.

”După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni”, a dezvăluit vedeta.

„În urma acestei operații pe care am suferit-o atunci, nu am voie două lucruri: să fac orice fel de mișcare care să îmi solicite mușchii abdominali, și să fac orice fel de intervenție la nivelul abdomenului. Nu am am avut voie să fac copii. Și dacă aș fi vrut să îmi tai stomacul, nu aș fi avut cum, pentru că nu ai voie. Șansele să nu mai ies vie din acea operație ar fi fost foarte mari”, a adăugat Oana Roman.