Oana Roman, după divorțul de Marius Elisei: ”Nu a existat niciun partaj”

18.02.2021, 13:35
Oana Roman, după divorțul de Marius Elisei: ”Nu a existat niciun partaj”
Oana Roman, după divorțul de Marius Elisei: ”Nu a existat niciun partaj”

Oana Roman a afirmat că nu a existat niciun partaj la divorțul de marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează o familie. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. La emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, oana Roman a spus că nu a existat niciun partaj la divorț. ”Nu a existat niciun partaj, doar despre custodia copilului s-a discutat, care e comună. Isabela e liberă să-și aleagă când stă cu mine sau cu el. Nu s-a pus problema câți bani dau eu sau cât dă el. Nu vreau să intru în astfel de amănunte”, a declarat vedeta, citată de click.ro.

Duminică, Oana Roman și Marius Elisei vor fi din nou împreună la ziua de naștere a fiicei lor, Maria Isabela. ”Duminică, Isabela împlinește șapte ani și vom fi împreună la ziua ei. O vom serba sâmbătă. Vom fi împreună cu foarte puțini prieteni, e pandemie, trebuie să respectăm restricțiile”, a dezvăluit Oana Roman.

Cum a reacționat mama Oanei Roman după divorțul vedetei. ”Se comportă ca și când divorțul nu ar exista”


Oana Roman a mărturisit că mama ei, Mioara Roman, se comportă ca și cum divorțul dintre ea și marisu Elisei nu ar exista.

“Toată lumea îmi spune: lasă, că ești puternică! Mi-aș dori să fie acum în jurul meu oameni mai puternici ca mine. Mama, paradoxal, este într-un silenzio stampa total. Se comportă ca și când divorțul nu ar exista. Am întrebat-o: mă, dar tu înțelegi ce se întâmplă? Nu a zis nimic. Tata e mega introvertit, lui îi e foarte greu să gestioneze situații de genul ăsta. Așa e el. Eu am dezvoltat un acut sentiment al abandonului după ce am pățit cu tata când eram mică. Am fost la psiholog, dar nu mi-a trecut”, a explicat ea.

Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate.  Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. În prezent, mama Oanei Roman a fost externată după ce zilele trecute a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Mioara Roman a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului.

citește și...