Oana Roman, detalii din relația cu Marius Elisei. Unde a fost prima lor ieșire împreună

26.01.2021, 16:03
Oana Roman, detalii din relația cu Marius Elisei. Unde a fost prima lor ieșire împreună
Oana Roman, detalii din relația cu Marius Elisei. Unde a fost prima lor ieșire împreună

Oana Roman a dezvăluit unde a ieșit pentru prima oară cu Marius Elisei, cel care i-a fost partener de viață.

Deși nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei, Oana Roman și-a amintit de începutul relației lor, dezvăluind unde au ieșit pentru prima oară împreună.  „Dacă vreți să fiu nostalgică și să vă dau și o știre trebuie să vă spun că prima mea ieșire cu Marius a fost la Sibiu. La o lună după ce ne-am cunoscut, Marius m-a invitat undeva, n-a vrut să-mi spună unde, apoi mi-a zis că, de fapt, mergem la Sibiu, la o pensiune frumoasă”, a spu Oana Roman la o emisiune, citată de spynews.ro.

Întrebată de curând de fani în ce relații a rămas cu soțul ei, Marius Elisei, după separare, Oana Roman a explicat: „Păstrăm legătura și avem o relație foarte ok, pentru că trebuie să o creștem pe Isa și suntem doi părinți responsabili”. ”Am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa pentru amândoi!”, a adăugat vedeta, conform sursei menționate anterior.

Oana Roman și Marius Elisei s-au separat la sfârșitul anului trecut

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.

Potrivit playtech.ro, Oana Roman ar fi fost părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie pe care acesta a cunoscut-o în mediul online.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

citește și...