Oana Mizil, după moartea Doncăi Mizil. ”Am stat cu ea până în ultima clipă, am ținut-o de mână”

27.10.2021, 15:03
Oana Mizil, după moartea Doncăi Mizil. ”Am stat cu ea până în ultima clipă, am ținut-o de mână”
Oana Mizil, după moartea Doncăi Mizil. ”Am stat cu ea până în ultima clipă, am ținut-o de mână”

Sora lu Serghei Mizil a încetat din viață în weekend. Donca Mizil a fost înmormântată marți, 26 octombrie 2021. Oana Mizil, nepoata Soniei Donca, a fost prezentă la înmormântarea acesteia și a făcut declarații dureroase despre pierderea mătușii ei. ”Am stat cu ea până în ultima clipă, am ținut-o de mână”, a spus Oana Mizil.

Sora lui Serghei Mizil, Sonia Donca, a murit sâmbătă după-amiază. În primăvara acestui an, sora lui Serghei Mizil a avut probleme de sănătate. Aceasta a fost internată la Institutul clinic Fundeni, Secția Hematologie. La acea vreme, Serghei Mizil le-a cerut apropiaților să meargă să doneze sânge pentru sora lui.

 

Despre Donca Mizil s-a spus că a fost marea dragoste a lui Nicu Ceușescuy, fiul cel mic al lui Nicolae și al Elenei Ceaușescu.  “Prințisorul”, cum a fost supranumit fiul lui Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu, a sfârșit într-un spital din Viena, în anul 1996, cu diagnosticul de ciroză hepatică. Nicu și Donca s-au iubit aproape 10 ani, dar fiul cel mic al dictatorului nu a apucat să o ia de nevastă pe marea lui iubire.

Oana Mizil, după moartea Doncăi Mizil. ”De doi ani de zile suferea destul de rău”

Sonia Donca a fost înmormântată în data de 26 octombrie 2021. Oana Mizil, nepoata Soniei Donca, a fost prezentă la înmormântarea acesteia și a făcut declarații dureroase despre pierderea mătușii ei, alături de care a stat până în ultima clipă.

”Foarte greu, pentru că Donca a fost ca și mama mea. Ne-a crescut, de când eram mici. Ce să zic, a plecat o parte din sufletul meu. S-a dus și am stat cu ea până în ultima clipă, am ținut-o de mână. Eu, fetele ei și soțul ei. Am stat cu ea cam tot timpul, pentru că de doi ani de zile suferea destul de rău și în ultimele zile chiar am stat lângă ea. A vrut să o vadă pe fetița mea și m-a întrebat unde este fata. I-am povestit Mariei, am pregătit-o și am adus-o pe fetiță și a stat de vorbă cu ea și zâmbea. A zis că o să aibă grijă de ea și că o va proteja de acolo de unde se duce, adică de la Doamne Doamne. De la Donca și de la toată familia am învățat modestia, am învățat să fim oameni, să zâmbim. Îmi este greu și acum când mă gândesc la ea. Am învățat să nu arătăm greutățile prin care trecem. A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut să îl aibă. La opt luni i s-a scos bebelușul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu. Apoi am apărut noi și soțul ei care este un om extraordinar și va rămâne în continuare alături de noi”, a declarat Oana Mizil a un post de televiziune, notează wowbiz.ro.

citește și...