Sora lui Serghei Mizil a murit. Donca a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu

24.10.2021, 13:09
Sora lui Serghei Mizil a murit. Donca a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu
Sora lui Serghei Mizil a murit. Donca a fost marea iubire a lui Nicu Ceușescu

Serghei Mizil este în doliou. Sora sa, Donca, a încetat din viață. Anunțul decesului a fost făcut de Serghei Mizil pe contul său de pe o rețea de socializare. Despre Donca Mizil s-a spus că a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al dictatorului Nicolae Ceaușescu și al elenei Ceaușescu.

Serghei Niculescu Mizil trece prin momente grele. Sora lui, Sonia Donca, a murit sâmbătă după-amiază. Anunțul decesului a fost făcut de Serghei Mizil pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…”, a scris Serghei Mizil pe Facebook.

Sora lui Serghei Mizil a murit. A fost internată în primăvară la Fundeni

În primăvara acestui an, sora lui Serghei Mizil a avut probleme de sănătate. Aceasta a fost internată la Institutul clinic Fundeni, Secția Hematologie.

La acea vreme, Serghei Mizil le-a cerut apropiaților să meargă să doneze sânge pentru sora lui.

Sora lui Serghei Mizil a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu

Despre Donca Mizil s-a spus că a fost marea dragoste a lui Nicu Ceușescuy, fiul cel mic al lui Nicolae și al Elenei Ceaușescu.  “Prințisorul”, cum a fost supranumit fiul lui Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu, a sfârșit într-un spital din Viena, în anul 1996, cu diagnosticul de ciroză hepatică.


Nicu și Donca s-au iubit aproape 10 ani, dar fiul cel mic al dictatorului nu a apucat să o ia de nevastă pe marea lui iubire. Despre Donca Mizil se spune că Elena Ceausescu ar fi ordonat să fie dusă la un chiuretaj forțat, când era foarte tânără, având în pântece copilul lui Nicușor, potrivit gandul.ro. Până la urmă, pentru că nu o plăcea, Elena Caușescu a reușit să-i despartă pe cei doi, iar Nicu s-a căsătorit cu Poliana Cristescu – o femeie pe care, așa cum au spus prietenii lui, Nicu nu a iubit-o.

citește și...