O concurentă de la ”Survivor România” 2022 a rămas fără sutien. Sânii blondinei au putut fi văzuți de toți concurenții

19.01.2022, 15:16
O concurentă de la ”Survivor România” 2022 a rămas fără sutien. Sânii blondinei au putut fi văzuți de toți concurenții

O concurentă de la ”Survivor România”2022, din echipa Războinicilor, a rămas fără sutien în timpul unei probe. Aceasta s-a remarcat și după ce a învins-o pe traseu pe Andreea Tonciu. Imaginile nu au putut fi arătate la televizor, din cauza regulilor, însă au putut fi difuzate mai târziu, în emisiunea online a lui Zanni despre Survivor.

Ana Dobrovie este concurenta de la ”Survivor România” 2022 care a rămas fără sutien, iar sânii săi au putut fi văzuți de toți concurenții. Se pare ca concurenta nu a fost inspirată atunci cand si-a ales costumul de baie.

Totul s-a petrecut când aceasta a dat tot ce a putut în timpul probei. Aceasta nu a mai ținut cont de incidentul petrecut și a continuat câteva secunde fără să își dea seama ce se întâmplă. Ulterior, Ana Dobrovie la „Survivor România” 2022 și-a acoprit bustul și a continuat proba.

O concurentă la ”Survivor România” 2022 a rămas fără sutien

La următoarea probă, Ana și-a schimbat costumul de baie si a putut continua proba.

Imaginile nu au putut fi arătate la televizor, din cauza regulilor, însă au putut fi difuzate mai târziu, în emisiunea online a lui Zanni despre Survivor.

Cine este Ana Dobrovie

Potrivit comunicatului de presă transmis de PRO TV, Ana Dobrovie de la Survivor România 2022 este de meserie dansatoare.

Pe lângă pasiunea pentru dans, aceasta iubește și tatuajele, motiv pentru care a ales să își facă câteva pe corpul ei.

„Curajul, ambiția și curiozitatea m-au făcut să mă înscriu la acest concurs. Și am venit să câștig Survivor România 2022. Forță’, a transmis Ana Dobrovie înaintea de primul traseu de la Survivor România 2022.

Cine sunt Războinicii

Echipa Războinicilor este alcătuită din: Elena Matei (bucătar), Liviu Mihalca (dansator profesionist), Relu Pănescu (antreprenor), Ionuț Popa (antrenor personal), Alex Delea (barman), Ana Dobrovie (dansatoare), Blaze (vlogger), Angelo Forero (medic veterinar), Alexandru Nedelcu (fotbalist), Ștefania Ștefan (online streamer), Alexandra Duli (manager) și Ramona Crăciunescu (curier).

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022

S-au anunțat cei 12 concurenți care vor face parte din echipa ”Faimoșilor” sunt: CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

citește și...