Nuntă mare în showbiz! Alin Oprea de la Talisman s-a însurat pentru a doua oară. Primele declarații ale actualei soții

13.12.2022, 17:41
Nuntă mare în showbiz! Alin Oprea de la Talisman s-a însurat pentru a doua oară. Primele declarații ale actualei soții
Nuntă mare în showbiz! Alin Oprea de la Talisman s-a însurat pentru a doua oară. Primele declarații ale actualei soții

Alin Oprea este, în sfârșit, fericit! Solistul de la Talisman traversează cea mai bună perioadă a vieții sale de când a cunoscut-o pe Medana, femeia care i-a redat zâmbetul și liniștea sufletească. Cei doi s-au logodit săptămâna trecută, iar în weekend au devenit oficial o familie. Alin Oprea și Medana s-au cununat civil la Cluj! 

Alin Oprea și actuala lui iubită, Medana, s-au căsătorit civil pe 10 decembrie la Cluj. Evenimentul a fost unul special, la care au participat mulți invitați. Cununa civilă a avut loc la cinci zile de când artistul o ceruse de soție.

Noua soție a lui Alin Oprea a făcut primele declarații despre marele eveniment din viața lor.

Alin Oprea de la Talisman s-a însurat cu Medana

„A avut loc cununia civilă, într-adevăr. Am devenit doamna Oprea cu acte în regulă. Alături de noi au fost nașii noștri Sorina și Ovidiu Pintea, Carmen și Ion Petrescu plus restul oamenilor dragi nouă”, a menționat Medana pentru SpyNews.

Dimineața a început cu mari emoții. După ce am reușit să îmi înving emoțiile cel care a început să le aibă și mai intens a fost Alin, pentru că eu încă eram la machiaj iar el stresat că nu mai ajung acasă. S-a asigurat că are ambele cărți de identitate la el, încă dinainte cu o seară de marele eveniment, a mai precizat Medana pentru sursa citată anterior.

Solistul a divorțat cu scandal de mama copiilor

Alin Oprea și Larisa Uță au divorțat după un mariaj de 23 de ani. Cântărețul și-a dorit cu ardoare ca Larisa Uță să nu beneficieze de nimic din agoniseala lui de-o viață.

Solistul trupei Talisman a cerut judecătorilor să-i retragă numele fostei soții, explicând că femeia nu merită să se mai numească Oprea.

„Partajul este un proces distinct ce se va judeca, ulterior. Am de gând să recâştig absolut tot ce mi se cuvine în mod legal, după munca mea de o viaţă şi toate sacrificiile făcute. Dacă aş fi fost tratat cu recunoştinţă şi respect, nu aş mai fi avut nici o pretenţie. Fiind tratat în stil “mafiot”, voi lăsa legea să repare toată nedreptatea ce s-a abătut asupra mea”, a declarat artistul pentru Click!

citește și...